MónTerrassa
López i Cebrián clouen amb bon regust el campionat català de Bosc
  • CA
Sergi Cebrián amb David García, campió de l’Europeu 2016 | S.C.

!--akiadsense-->

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Can Piqué (Montcada i Reixac) el 22è campionat de Catalunya de Bosc, prova que finalitza la temporada catalana d’aquesta modalitat. El Club Arquers Terrassa, ha aportat la participació de Biel López i Sergi Cebrián, que cal recordar que ja s’han proclamat subcampions de la Lliga en la modalitat Longbow i Arc Nu respectivament.

Sota un espectacular dia de sol i amb una inscripció record de 160 arquers, es preveia una impressionant i competitiva jornada de competició en la modalitat d’Arc Nu, ja que per primer cop es trobaven en un campionat de Catalunya 4 del millors arquers del món d’aquesta modalitat: Jordi Albornà 5è en l’europeu 2016, David Garcia campió de l’Europeu 2016 (i probablement num. 1 del món en l’actualitat), Sebastià Juanola actual campió del món de 3D i Sergi Cebrián subcampió del món Indoor però debutant en la modalitat de 3D.

I les expectatives es van complir, després d’un complicat i tècnic circuit, tots 4 arquers van copsar les primeres quatre posicions. Garcia va imposar la seva qualitat amb 462 punts, seguit d’Albornà 415, Cebrián 411 i Juanola 398. Tot seguit es van disputar les finals. Garcia es va imposar a Juanola per 37/34, mentre que Cebrián i Albornà van regalar una disputadíssima semifinal en la qual l’egarenc, en l’última fletxa, es va imposar per un punt 41/40. En la final, Garcia i Cebrián van tornar a realitzar una impressionant final però un petit error de càlcul en la distància del penúltim animal (les dianes són reproduccions volumètriques en 3D on el cor puntua 10 i el centre del cor 11) va donar un avantatge de 2 punts que van fer inútil el seu 11 final. El resultat va ser un definitiu 42/40 (la puntuació màxima és 44) per l’arquer de Tona. Així doncs Plata en la lliga i en el Campionat de Catalunya per l’arquer del Club Arquers Terrassa en el seu debut a 3D.

Podi de l’egarenc | S.C.

!--akiadsense-->

Biel López, entrenat per Cebrián, va disputar per la seva banda un campionat de Catalunya absolutament impecable, ja que va acabar el recorregut amb 309 punts, record personal i 91 punts més que el segon classificat Albert Borrull amb 218 punts. Cal recordar que Borrull s’ha adjudicat la Lliga amb 12 punts d’avantatge sobre López.

Ara només queda pels arquers egarencs la disputa dels respectius campionats d’Espanya, que es disputaran a Burgos el 2, 3 i 4 de juny en el cas Absolut, i 1 i 2 de juliol a Sòria en el cas dels Menors. Així mateix, destacar que Cebrián tot i finalitzar la lliga espanyola de 3D en 5a posició va poder classificar-se pel campionat del món per seleccions de Polònia que es disputarà aquest estiu, gràcies a les excel·lents marques aconseguides en les dues últimes jornades a Madrid i Guardiola de Berguedà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa