MónTerrassa
L’Olímpic vol la primera victòria contra un Vilafranca invicte
  • CA
El Vilafranca va sorprendre al Terrassa a falta de quatre jornades pel final del curs passat | TERRASSA FC

Dues setmanes després d’estrenar-se amb un empat contra l’Hospitalet que va deixar millor regust de boca entre la plantilla i el cos tècnic que no pas els aficionats, l’Olímpic voldrà viure aquest dissabte (20 h, Footers.com) el primer triomf del Terrassa contra un Vilafranca que, com els egarencs, arriben invictes a la cita. Cristian García haurà de pensar bé l’onze d’aquest vespre, ja que gairebé sense temps per haver digerit aquest partit, haurà de preparar la visita al camp del Cerdanyola de dimarts vinent.

Primer rebrà el conjunt de l’Alt Penedès, que va descansar la jornada passada, i que ja sap és fer la guitza al Terrassa a l’Olímpic. Sense anar més lluny, el curs passat va imposar-se per sorpresa (0-1), deixant al Terrassa en una situació crítica (empatat a punts però amb el goal average perdut davant de la Pobla de Mafumet, quart classificat) quan només restaven tres jornades per disputar-se. Afortunadament pels homes de Cristian García, una exitosa recta final, acompanyada per un oportú entrebanc de la Pobla a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, van permetre que aquella derrota contra el Vilafranca quedés sense efecte.

Però allò va ser a finals d’abril, i des d’aleshores ja ha plogut força. Ara, els homes d’Iván Cesar Moreno arriben amb la moral alta després d’imposar-se (1-2) al Reus B en el, fins ara, únic desplaçament realitzat. Un triomf que, però, no els va sortir barat, ja que els va costar expulsions, les de Víctor Oribe i Roger Escamilla, jugadors que causaran baixa aquest diumenge. Especialment significativa serà l’absència del primer, un dels principals referents ofensius del Vilafranca, autor de 8 gols el curs passat.

I d’un davanter que no hi serà, a un altre que acaba d’arribar, i amb força. Adrián Balboa va arribar cedit al Terrassa la setmana passada, i menys de 24 hores després ja va anotar el seu primer gol com a jugador vermell. Va entrar a l’inici de la represa contra el Santfeliuenc i, amb només cinc minuts, va anotar la seva primera diana. Un gol molt valuós, ja que significava l’empat i, de pas, mantenir el Terrassa sense perdre una jornada més. Els egarencs i el Vilafranca són dos dels set equips que encara no coneixen la derrota al grup V de Tercera. Guti, encara recuperant-se de la lesió muscular que va patir contra l’Hospitalet, és l’única baixa de Cristian García, que podrà disposar de la resta d’efectius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa