MónTerrassa
Lliurament de premis del Circuit Activa’t a Terrassa
  • CA
Jordi Parera, Eva Candela i David Otero, en els premis Activa’t | Lorena Pinilla

!--akiadsense-->

Aquest dimecres ha tingut lloc l’acte de lliurament de premis del Circuit Activa’t a la sala de MútuaTerrassa a l’edifici docent. L’entrega de guardons ha comptat amb la presència de la regidora d’Esports, Eva Candela, amb el president de MútuaTerrassa, Jordi Parera; i el president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, David Otero.

Durant els parlaments, previs al lliurament de premis, es va destacar el principal objectiu pel qual es va iniciar aquest Circuit Activa’t “la pràctica esportiva és salut i qualitat de vida” . El binomi en l’organització que conformen Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i MútuaTerrassa comporta a desenvolupar d’una manera més controlada aquesta pràctica esportiva on ambdues entitats aporten la seva principal característica que defineixen a cadascuna d’elles: AEMMT esport, MútuaTerrassa Salut.

Un treball conjunt que pretén afavorir els esportistes, facilitant-los, a través de conferències, activitats esportives, assessorament en reconeixements mèdics (essencial per a la pràctica de l’esport), organització de diferents carreres durant tot un any (Circuit Activa’t), etc … un Circuit que cada vegada compta amb més participació i que pretén seguir creixent amb aquest programa de foment de l’esport i millora de la salut i la qualitat de vida emmarcat en la campanya esport, salut i qualitat de vida que promouen conjuntament l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i MútuaTerrassa des de l’any 2007. També es va donar a conèixer el nou calendari per a l’edició del 2018 on destaca la incorporació d’una nova carrera, tot que la data d’aquesta encara aquesta per definir, la 1a Cursa Popular (5 km) Atlètic Terrassa.

!--akiadsense-->

El lliurament de premis Circuit Activa’t 2017 posa el punt final d’aquesta edició per iniciar una nova, al Circuit de Curses Activa’t 2018, el 21 de gener vinentamb la celebració de la 19a Mitja Marató de Terrassa i la 13a Cursa popular Santi Centelles (5 km). La resta de calendari previst del Circuit 2018 és el següent:

2018: 1a Cursa Popular (5 km) (Atlètic Terrassa)

26 maig 2018: Pla del Bonaire

10 juny 2018: Poble Nou – Zona Esportiva

30 juny 2018: Festa Major de Terrassa

7 juliol 2018: Ca N’Anglada

22 juliol 2018: Can Gonteres

1 setembre 2018: Festa Major de Matadepera

21 octubre 2018: 5a Cursa de les Dones – Diari de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa