El Llagostera frena la eufòria del Jàbac Terrassa
Celebració dels jugadors del Llagostera per la victòria davant del Jàbac | UE Llagostera

Davant d’una vuitantena de persones aplegades a Can Jofresa, el Jàbac Terrassa va patir la primera derrota a casa davant un visitant, el Llagostera, que es va tancar a camp propi i va aprofitar les seves ocasions per ser el primer equip de la categoria en endur-se els tres punts de Terrassa (0 a 2).

La primera part va estar marcada per l’absència d’ocasions de gol. El Jàbac es va veure incapaç de passar per sobre d’una defensa visitant poblada de defensor i migcampistes. A la segona part, va començar com una continuació. Però al minut 55, va arribar la primera ocasió del partit per part dels locals que es va saldar amb un gol anulat per una falta al porter.

Poc després, al minut 60, va ser el Llagostera qui s’avançaria al marcador en el primer i únic córner que van disposar. El Jàbac ho va intentar, de manera excessivament precipitada, amb pilotes llargues sense sentit que el visitant treia amb comoditat una rere l’altra. El Jàbac va perdre la seva identitat, amb falta de concentració, col·locació i agressivitat en el joc. Això va quedar palès en el segon gol del Llagostera, en un servei de banda a favor dels egarencs, on Pau Juvanteny va aprofitar el desordre tàctic del Jàbac per recuperar i anotar sense oposició el que va ser un dels gols de la jornada.

Tot i la derrota, el Jàbac continua en posicions d’ascens a 7 punts per sobre dels seus perseguidors: Badalona i Mataró, que no van aprofitar la davallada del Jàbac per retallar distàncies. A falta de 4 jornades per finalitzar la primera volta, la Lliga Nacional és liderada per la Damm F.C. amb 29 punts, triplement empatada amb F.C.Barcelona i R.C.D.Espanyol. El Jàbac queda en quarta posició però a només un punt d’aquest liderat compartit.

La propera setmana el conjunt egarenc visitarà Lleida per enfrontar-se al Segre, un equip que no guanya des de setembre i que necessita urgentment els tres punts per sortir del descens.