L’infantil de waterpolo del CN Terrassa, quart d’Espanya
Les egarenques, a les instal·lacions del CN Sant Feliu | Guillem Adalid

L’infantil femení de waterpolo del Club Natació Terrassa va classificar-se en quarta posició en la fase final del Campionat d’Espanya, que va aplegar els dotze millors equips de la categoria i que va celebrar-se el cap de setmana passat a les instal·lacions del CN Sant Feliu. El conjunt d’Àlex Oses, enquadrat en el grup B, va superar la primera fase amb dues victòries. Va derrotar el CDN Boadilla per 5 a 3 (1-0, 0-0, 2-1 i 2-2) i, posteriorment, va desfer-se del Club Encinas Boadilla a la tanda de penals després que el matx finalitzés en empat a sis.

El CN Terrassa va enfrontar-se en quarts de final contra el CN Ciudad de Alcorcón, segon classificat de grup C, al qual va vèncer per 6 a 3 (3-0, 1-0, 1-1 i 1-2). En semifinals, l’equip egarenc va trobar-se novament amb el Club Encinas Boadilla que, en aquesta ocasió, va imposar-se per un ajustat 2 a 3 (1-2, 0-0, 0-0 i 1-1). Aquesta derrota va conduir les terrassenques al matx pel tercer i quart lloc, partit que van perdre novament per la mínima contra el CN Sant Feliu per 3 a 4 (1-2, 1-2, 0-0 i 1-0).

L’equip infantil femení que ha estat quart al Campionat d’Espanya està format per Sofia Tamayo, Anna Xapelli, Clàudia Buch, Noelia Cuenda, Maria Tevar, Noa Boronat, Berta Pastor, Carla Muñoz, Júlia Aguilar, Laia Sánchez, Alexandra Serrano, Blanca Lluna Expósito i Alba Muñoz. Xavi Pérez exerceix de segon entrenador i Mireia Garcia fa funcions de delegada.