MónTerrassa
L’Espanya de Losada i Corredera ja espera rival a vuitens
  • CA
L'onze titular davant de Xina, amb l'egarenca Marta Corredera
L’onze titular davant de Xina, amb l’egarenca Marta Corredera | FIFA

!--akiadsense-->

Tràmit superat amb bona nota per a Espanya després d’arrencar un empat davant de Xina al Mundial de França. El combinat estatal, amb l’egarenca Marta Corredera com a titular (avui Losada ha tornat a estar a la banqueta), no ha pogut superar la disciplinada defensa roja i s’ha hagut de conformar amb el 0 a 0. Amb aquest resultat però en té suficient per passar com a segona del grup B i classificar-se per primera vegada a la seva història per a vuitens de la Copa del Món. Les espanyoles no han pogut perforar la porteria defensada per una decisiva Shimeng, que només ha encaixat un gol en tres partits. Les seves davanteres però tampoc han estat capaces ni d’intimidar la portera del Barça, Sandra Paños.

Així doncs, l’Stade Océane de Le Havre ha vist un bon partit (si més no de desplegament tàctic sobre el camp) però sense massa emoció, llevat d’alguna bona ocasió de les botes de Jennifer Hermoso o de Patri Guijarro. Amb aquest empat a 0, Espanya passa a vuitens i espera saber si li tocarà Suècia o Estats Units, que es debaten per ser primeres del seu grup. Per la seva banda, en el mateix grup que hi ha la selecció espanyola, Alemanya ha sentenciat el primer lloc amb una golejada davant de Sud-Àfrica (4 a 0), mentre que Xina molt probablement també es classificarà com a millor tercera de grup.

Contra Sud-àfrica van aconseguir el primer triomf en una cita mundialista, davant Alemanya van demostrar que poden competir de tu a tu en un escenari de màxima exigència i, avui, en la darrera jornada de la fase de grups, les noies de Jorge Vilda han tastat per primera vegada el dolç sabor de classificar-se per a la fase d’eliminatòries de la màxima competició femenina entre seleccions. Ja ho han anat avisant el cos tècnic i les jugadores des que van aterrar a França: “Hem vingut a fer història”.

Jennifer Hermoso envoltada de jugadores xineses
Jennifer Hermoso envoltada de jugadores xineses | FIFA

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa