MónTerrassa
L’Escola de Ciclisme Vallès, present al Campionat de Catalunya
  • CA
X
Alonso Miras i Aitor Rueda, sent els únics representants de Terrassa als Campionats de Catalunya de ciclisme en pista | ESCOLA DE CICLISME DEL VALLÈS

El recentment reformat Velòdrom de Tortosa va ser l’escenari aquest dissabte del Campionat de Catalunya Infantil i Màster de ciclisme en pista. L’Escola de Ciclisme Vallès va participar amb els terrassencs Alonso Miras i Aitor Rueda, sent els únics representants de la ciutat. En la categoria aleví, l’Aitor va quedar al final de les tres proves disputades, subcampió de Catalunya. La medalla d’or la va aconseguir el Joel Munté, que va guanyar dues de les tres proves, i va aconseguir brillantment el Campionat de Catalunya Escolar Aleví.

Per la seva banda, l’infantil Alonso Miras va disputar quatre proves. Les dues primeres proves van ser claus per aconseguir la medalla de bronze final, amb dos tercers llocs. Les dues proves finals el terrassenc va intentar entrar en el pòdium però al final es va resignar amb dues cinquenes posicions. Això si en la classificació general va aconseguir quedar tercer de Catalunya. Lluc Plana es va proclamar Campió de Catalunya Infantil Escolar, acompanyat pel seu company d’equip, Marc Zafra que va acabar segon. Amb aquests campionats es dóna tancada la competició de pista per part de l’Escola i ara els nens se centraran amb les curses de carretera i de BTT.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa