MónTerrassa
L’Escola de Ciclisme del Vallès participa a la 3ª jornada de Ciclisme Escolar
  • CA
x
Els participants de l’Escola de Ciclisme del Vallès a la Tercera Jornada de Ciclisme Escolar del Baix Llobregat | ESCOLA DE CICLISME DEL VALLÈS

El passat diumenge el parc ciclista Sant Boi va ser l’escenari de la tercera jornada de Ciclisme Escolar del Baix Llobregat. L‘Escola de Ciclisme Vallès va participar amb 8 integrants del club. En la categoria de més grans, l’infantil Alonso Miras es va alçar en la primera posició. En la categoria aleví, l’Aitor va aconseguir el tercer lloc. En la categoria benjamí, és on l’Escola comptava amb més participants. Jan Rueda va pujar el primer lloc del pòdium, acompanyat pel seu company Enric Tudó que va ser tercer. En la quarta posició va arribar el debutant Albert Fort i sisè el Jerome Gimenez. En la categoria femenina, la jove Laura del Pino va aconseguir una meritòria segona posició final.

I el més petit de l’escola i de la prova disputada aquest diumenge, el Martí Tudó va pujar a la tercera posició final de la categoria Educació infantil masculí. El pròxim diumenge 28 d’abril es tancarà aquest campionat Escolar del Baix Llobregat en el Parc Ciclista de Sant Joan Despí i a l’espera que aquesta pròxima temporada el Consell Escolar de Terrassa Vallès Occidental pugui organitzar les tan esperades proves de ciclisme escolar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa