MónTerrassa
Les cadets de l’Egara, campiones d’Espanya
  • CA

Els shoot outs han decidit els campions dels estatals cadets jugats a Getxo del 22 al 25 d’abril i organitzats pel RC Jolaseta. La final femenina va tenir com a protagonistes al Club Egara i al Junior FC i després de finalitzar en empat a zero el temps reglamentari va arribar la tanda dels shoot outs que van donar el títol a les ratllades en fer-ne tres gols.

Les campiones són: Júlia Font, Laia Carreras, Júlia Amorós, Aina Piqueras, Cèlia Milán, Natàlia Vilanova, Ariadna Alen, Maia Sánchez, Elsa Piera, Maria Alavedra, Jana Larios, Judit Garcia, Queralt López, Ariadna Alegre, Paula Vallejo, Marta Mitjavila i Anna Moliné. Dolors Gregori, ha estat la cap d’equip, Ferran Ramal, l’entrenador, i Leire Sola, la fisioterapeuta.

La medalla de bronze ha estat per l’Atlètic Terrassa que va superar al Real Club de Polo també als shoot outs, 2-2 (3-2). Marta Mitjavila, del Club Egara, ha estat guardonada amb el premi de MILLOR JUGADORA, Elia Pagès, del Real Club de Polo, ha recollit el de MÀXIMA GOLEJADORA i Cèlia Milán, també del Club Egara, el de MILLOR PORTERA.

Les cadets, campiones d’Espanya | FCF

L’Atlètic, cau a la final

El títol de campió masculí ha estat pel Real Club de Polo que va disputar la final contra l’Atlètic Terrassa. El títol no s’ha decidit fins a la tanda dels shoot outs, tal com va passar a la final femenina. El partit va finalitzar en empat a 4 i els shoot outs es van declinar a favor del conjunt barceloní: 2-3.

El tercer lloc del campionat ha estat pel Junior FC que va vèncer al conjunt amfitrió per 2-0. L’altre representant català, el CD Terrassa, va haver de conformar-se amb el cinquè lloc.

L’equip cadet de l’Atlètic Terrassa, subcampió | ATHC

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa