MónTerrassa
L’equip inclusiu de CSMA Terrassa competirà contra equips federats
  • CA
CSMA Futsal ha arribat a un acord amb la federació catalana
CSMA Futsal ha arribat a un acord amb la federació catalana | FCF

!--akiadsense-->

El Projecte CSMA Futsal (Centre de Salut Mental d’Adults) del Consorci Sanitari de Terrassa va iniciar fa tres anys una acció inclusiva de futbol sala a la ciutat de Terrassa. Aquest projecte ha anat creixent i enguany, ha arribat a un acord de col·laboració amb la Federació Catalana de Futbol Sala, amb la qual cosa participaran a les competicions de la FCFS.

El Consorci Sanitari de Terrassa i el club Egara Futsal van aplicar tots els protocols i mesures de protecció i seguretat davant de la Covid-19, per tal que el passat dijous es pogués ja iniciar una nova etapa de les sessions de Salut i Esport del Centre de Salut Mental d’Adults. Es va tractar d’un grup reduït com a prova i validació de totes les mesures de seguretat que se seguiran en totes les sessions, per garantir la seguretat dels usuaris i de la Comunitat.

El projecte posa l’accent en el valor terapèutic de l’esport com a eina de salut i també com a instrument per facilitar la inclusió i integració social. Pels impulsors del projecte, il·lusiona que el seu lema “La inclusió es la nostra competició” es fagi visible en les competicions de la FCFS.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa