CSMA Futsal ha arribat a un acord amb la federació catalana

CSMA Futsal ha arribat a un acord amb la federació catalana | FCF

El Projecte CSMA Futsal (Centre de Salut Mental d’Adults) del Consorci Sanitari de Terrassa va iniciar fa tres anys una acció inclusiva de futbol sala a la ciutat de Terrassa. Aquest projecte ha anat creixent i enguany, ha arribat a un acord de col·laboració amb la Federació Catalana de Futbol Sala, amb la qual cosa participaran a les competicions de la FCFS.

El Consorci Sanitari de Terrassa i el club Egara Futsal van aplicar tots els protocols i mesures de protecció i seguretat davant de la Covid-19, per tal que el passat dijous es pogués ja iniciar una nova etapa de les sessions de Salut i Esport del Centre de Salut Mental d’Adults. Es va tractar d’un grup reduït com a prova i validació de totes les mesures de seguretat que se seguiran en totes les sessions, per garantir la seguretat dels usuaris i de la Comunitat.

El projecte posa l’accent en el valor terapèutic de l’esport com a eina de salut i també com a instrument per facilitar la inclusió i integració social. Pels impulsors del projecte, il·lusiona que el seu lema “La inclusió es la nostra competició” es fagi visible en les competicions de la FCFS.

Nou comentari