MónTerrassa
L’emotiu adéu a quatre llegendes de l’Egara
  • CA

El Pla del Bon Aire va acollir aquest cap de setmana passat un partit emotiu i històric. Quico Cortès, Pau Quemada, Pepe Romeu i Marc García-Chicote van disputar el seu últim partit com a ratllats a les instal·lacions del Club Egara, ja que tots ells han anunciat que penjaran l’estic en acabar aquesta temporada. L’emoció ha presidit la cita, amb els quatre jugadors, llegendes ja per sempre, acomiadant-se de l’afició en el camp que els ha vist créixer i sumar tants i tants èxits.

El club homenatja a Quico Cortès, Pau Quemada, Pepe Romeu i Marc García-Chicote que pengen l’stick | Club Egara

El calendari ha fet que el derbi contra l’Atlètic de Terrassa, que ha acabat en empat a dos gols, sigui l’últim que el primer equip masculí jugarà aquest curs al Pla del Bon Aire. Ara, manquen dos desplaçaments (a Les Pedritxes i al Pau Negre) per acabar la lliga regular abans d’afrontar la Final Four de la Divisió d’Honor A, el primer cap de setmana de maig a Can Salas. Així que el Club Egara va voler retre homenatge als quatre internacionals ratllats, agraint-los tota la seva dedicació a l’entitat i al primer equip blanc-i-blau. Acompanyats de les seves famílies, tots ells s’han mostrat molt satisfets de la seva trajectòria, que esperen poder cloure gaudint d’una gran Final Four de la Lliga i, en el cas del porter, el central i el davanter, també dels Jocs Olímpics de Tòquio d’aquest estiu, ja que estan a la llista de preparació del seleccionador Frédéric Soyez.

Des de l’Egara han volgut destacar les qualitats dels quatre jugadors. “Les aturades felines del Quico, que, seguint els passos del seu referent Ramon Jufresa, ha estat un dels millors porters de la història del hockey continental. Els centenars de gols del Pau vestit de ratllat, exemple sempre d’entrega i passió. L’elegància del Pepe, un defensa tan segur com líder. I el talent del Marc, pur domini de la pilota marca de la casa de la nostra Escola de Hockey. Tot això vam veure per darrer cop a un camp que mai els oblidarà. Sens dubte, els trobarem a faltar però seran ja per sempre més un referent per a tots els ratllats”, han manifestat.

El club homenatja a Quico Cortès, Pau Quemada, Pepe Romeu i Marc García-Chicote que pengen l'stick | Club Egara
Homenatge a Quico Cortès, Pau Quemada, Pepe Romeu i Marc García-Chicote que pengen l’estic | Club Egara

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa