Leiva, campió de Catalunya de 10 km en ruta absolut a Martorell
Leiva dalt de tot del podi | JJ Vico

!--akiadsense-->

Diumenge 23 d’Abril, es va disputar a Martorell el Campionat de Catalunya de 10 km en ruta absolut i veterà, on l’atleta egarenc Jaume Leiva, de l’equip que ell mateix lidera “I Run With Leiva” es va alçar amb la victòria proclamant-se campió de Catalunya de 10 km absolut. El podi absolut va ser completat per Soufiane Mahboub El Hadouni de l’A.A. Palamós amb un temps de 31:35 i en tercer lloc David Martinez Lujan del Avinent Manresa amb un crono de 31:42.

Leiva amb un temps de 31:20 es va proclamar campió de Catalunya de Ruta, aconseguint així el seu primer títol de Catalunya d’aquesta especialitat, en un dia d’altes temperatures per a la pràctica d’una carrera d’aquestes característiques i on s’hi va sumar un circuit “trencacames” amb pujades i baixades constants i girs de 180º. La prova es realitzava en un circuit a doble volta de 5 Km cadascuna. L’egarenc afronta ara amb més confiança la seva participació a la Cursa dels Bombers.