L’Egara, campió de Lliga masculina al tombar el Polo (2-1)
z
L’Egara celebra el seu 15è títol de lliga masculina | FEDERACIÓ CATLANA D’HOQUEI HERBA

El Club Egara ha aconseguit celebrar el seu 15è títol de lliga masculina d’hoquei herba després de derrotar el Polo (2-1) en la seva final. Al Pla del Bon Aire, els ratllats han revalidat un títol que se’ls resistia des del 2016. També aleshores, els egarencs van derrotar els barcelonins, a qui aquest diumenge han igualat amb 15 lligues masculines. El president de la RFEH, Santiago Deó, i l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, han lliurat el guardó al capità egarenc. L’Egara ha estat superior especialment en el primer temps, quan ha forçat Mario Garín a treure diversos xuts de perill.

Els gols, però, no han arribat fins al descans. Pau Quemada ha recollit una pilota rebotada al segon pal i l’ha empès al fons de la xarxa just després de la represa. Sis minuts després, Josep Romeu ha doblat l’avantatge en un penal-córner. Amb el 2-0, l’Egara ha donat una passa enrere i ha passat a un registre més defensiu. En aquest nou context, el conjunt egarenc s’ha encomanat a una de les seves principals figures, el seu guardià sota pals, un Quico Cortès que ha tornat a resultar sensacional. No ha pogut evitar que David Alegre donés vida al Polo amb el 2-1, però si que ha resultat providencial amb aturades de molt de mèrit, especialment l’última, a falta de sis segons pel final, salvant amb el colze un penal de Xavi Lleonart. El títol s’ha quedat al Club Egara, que ha sumat la seva segona lliga en els últims quatre anys. La invasió de camp i la posterior celebració, premi final per un Egara que torna a somriure.

Els Premis Individuals també van tenir com a protagonista als components del Club Egara. Vicenç Ruíz (Club Egara) va rebre el de MILLOR JUGADOR, Quico Cortés (Club Egara), el de MILLOR PORTER i Josep Romeu (Club Egara) el de MÀXIM GOLEJADOR.