MónTerrassa
L’Ajuntament anuncia actuacions de millora a l’Estadi Olímpic de Terrassa
  • CA

Que l’Estadi Olímpic de Terrassa li cal una bona repassada és de domini públic. En els darrers anys, sobretot en l’època hivernal de competició, els aficionats del Terrassa FC veien amb malestar com cada cop hi havia menys il·luminació al camp, fent de vegades complicat veure fins i tot els números dels jugadors o les ratlles que delimitaven el terreny de joc. També s’havien adonat que l’estat de la gespa era cada cop més precari, amb clapes fosques que denotaven un manteniment més aviat pobre. Tampoc la neteja dels seients de les grades era el desitjable, per no parlar d’uns lavabos que clamaven una reforma.

No obstant, la còlera dels terrassistes s’ha disparat després que aquest dimecres, en un partit amistós de pretemporada, el porter del Terrassa FC Uri Vives caigués lesionat per, presumiblement, culpa de la gespa. Les xarxes socials s’han omplert de queixes i peticions d’explicacions a l’Ajuntament de Terrassa per tal que dugui a terme una rehabilitació cada cop més urgent.

Des del perfil oficial de l’Ajuntament de Terrassa s’ha donat resposta a les peticions dels egarencs i s’ha anunciat que a finals del mes d’agost es durà a terme “una actuació de manteniment de la gespa”, i que, “properament”, també es faran “actuacions de reforma i adequació de les instal·lacions”. El govern afirma que aquestes actuacions ja estaven programades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa