MónTerrassa
Laia i Aleix Bou, campions de Barcelona de patinatge artístic
  • CA
Aleix Bou | CN Terrassa

!--akiadsense-->

Els patinadors del CN Terrassa Laia Bou i Aleix Bou van proclamar-se campions de Barcelona en la modalitat de figures obligatòries en la competició que va celebrar-se el cap de setmana passat a Mollet del Vallès en les categories aleví, infantil, cadet, juvenil, júnior i sènior.

Laia Bou va vèncer en categoria júnior, mentre que el seu germà Aleix va ser el millor en categoria cadet. Així mateix, en categoria sènior, cal destacar que el club va classificar tres patinadores entre les deu millors, Gemma Serra, Marina Peñafiel i Ariadna Peñafiel, que van acabar cinquena, sisena i setena, respectivament.

En categoria juvenil, Yaiza Algaba va ocupar la 22a posició i, en categoria cadet, Victoria Ramírez va ser 23a, Luisa Jiménez, 27a, i Joana Peñarroya, 28a. Gràcies a aquests resultats, Laia i Aleix Bou, Gemma Serra, Marina Peñafiel, Ariadna Peñafiel, Yaiza Algaba i Luisa Jiménez van guanyar-se l’accés al Campionat de Catalunya de Figures Obligatòries que tindrà lloc el 3 i 4 de març a Santa Cristina d’Aro.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa