Les egarenques van caure amb el Mataró | JET

!--akiadsense-->

Partit amb molt en joc el disputat aquest cap de setmana a Can Jofresa entre el JET i el Mataró. S’enfrontaven el 3r i 4t classificat amb el tercer lloc en joc i amb una victòria que, en cas d’acabar al grup de dalt els dos equips, suma molt més del que sembla.

El partit no va decebre ja que es va poder veure i viure grans moments i bon espectacle. Una primera part amb la majoria del temps dominant l’equip local amb variants defensives que van frenar en molts moments l’atac de les visitants. El partit va acabar a la mitja part amb un 32-32 que reflectia la igualtat vista.

En començar el tercer període les de Jet Qsport van trencar els últims “mals inicis de tercer període” i van posar-se per davant de nou arribant a tenir un marge de 5 punts i amb 3 oportunitats per trencar el partit. A l’inici del quart període la igualtat es va mantenir, però l’aro es va fer més petit i les egarenques van tenir dificultats per anotar (4 punts en tot el quart). Malgrat això, en defensa van tancar molt bé les opcions del Mataró i es va entrar als últims dos minuts amb empat al marcador.

Aquí va ser on el Mataró va carregar el joc interior i va anotar dues cistelles que van ser les decisives per trencar un partit que amb el “joc” dels tirs lliures finals va acabar amb el 52-59 final. Llàstima dels minuts finals per les de JET Qsport que, potser, van merèixer millor premi.

Nou comentari