La medalla europea s’escapa per al Vallparadís Terrassa
Els egarencs van quedar quarts | Marco Spelten

El Korfbal Assessoria Vallparadís s’ha quedat a les portes de la medalla de bronze de l’IKF Europa Cup 2017, celebrada a la localitat de Teylingen (Holanda). Després de firmar un torneig impecable, l’equip terrassenc ha perdut per 23 a 24 contra el campió anglès Trojans KC en el partit pel tercer i quart lloc aquest dissabte a la tarda, amb una cistella anglesa quan només faltaven dos segons per arribar al final. Ha estat la millor posició aconseguida mai per l’equip terrassenc en aquesta competició, després de quedar cinquè els darrers tres anys.

“És una llàstima perdre una medalla a falta de 2 segons i més amb el partit tan igualat”, declarava la jugadora Míriam González una vegada acabat el matx. Precisament, en tot el partit no hi ha hagut una diferència de més de dos punts per part dels entre els dos conjunts.

L’equip català es va classificar pel partit per la 3a i 4rta posició després de quedar en segona posició a la fase inicial de grup, amb un balanç de tres victòries i una derrota. Dijous es va desfer amb molta comoditat de l’equip turc Kocaeli University Sport Club (20-2) i va perdre contra l’equip holandès amfitrió TOP/Quoratio (26-8). Divendres, el Vallparadís va superar per només un punt el conjunt hongarès Szentendre Kinizsi Honvéd SE (13-14) i va tancar la fase prèvia guanyant el Brno KK (República Txeca) per 16 a 11. El partit pel 3r i 4rt lloc s’ha jugat amb el format de dues parts de 25 minuts, mentre que els partits del dijous i divendres eren més curts, de 17 minuts cada part.