La futura piscina coberta multiús del CN Terrassa ja té el projecte redactat

Contempla una làmina d’aigua de 34x25 metres que permetrà dividir-se en diferents parcel·les d'ús

El Club Natació Terrassa va rebre dilluns a la tarda el projecte bàsic per a la construcció d’una nova piscina coberta de 34×25 metres de mans de l’estudi d’arquitectura D’Aura Arquitectura. Joan Ramon Rius i Núria Ayala, especialistes en projectes esportius aquàtics, van lliurar el document a la delegació del club, formada pel president Jordi Martín, la vicepresidenta esportiva Cristina Rey i el vicepresident de l’Àrea d’Instal·lacions Enrique Lupiáñez.

El projecte, un dels compromisos de l’actual junta directiva, contempla una làmina d’aigua de 34×25 metres amb diverses possibilitats d’ús. Permet acollir qualsevol partit de waterpolo masculí o femení i competicions de natació en piscina de 25 metres. També permet muntar dos camps de waterpolo de categories inferiors, un camp i nou carrils de natació o 14 carrils de natació de 25 metres. Consta, també, d’una passarel·la transversal dins de l’aigua d’una amplada d’un metre. Es tracta, doncs, d’una piscina multifuncional que significarà un salt qualitatiu per a la pràctica dels esports aquàtics. Així mateix, suposarà un increment de la làmina d’aigua de la qual gaudiran els socis, que disposaran de més espai per desenvolupar activitat aquàtica, una activitat física sense impacte articular que comporta una millora de la salut i la qualitat de vida.

Projecte a mig termini

El projecte d’aquesta nova piscina es podrà realitzar a mig termini, en el marc d’una propera legislatura. Amb aquesta documentació, però, es pot iniciar la fase de comunicació i de sol·licitud de la llicència d’obres municipal, així com engegar les gestions amb els organismes oficials per al seu finançament, que es durà a terme de forma compartida amb el club.

Projecció de com serà la futura piscina | CN Terrassa

Nou comentari