MónTerrassa
La degradació de l’Estadi Federatiu de Terrassa, en vies de solució
  • CA
Estadi Federatiu d’Hoquei Herba de Terrassa | G.M.

!--akiadsense-->

L’Ajuntament ha posat en marxa les obres d’adequació i rehabilitació de l’Estadi Federatiu d’Hoquei Herba de Terrassa, al carrer d’Antoni Bros, s/n, al barri del Poble Nou-Zona Esportiva. L’objecte del projecte és la consolidació i la rehabilitació de la zona de grades del camp d’hoquei herba, tant pel que fa a l’estat de l’estructura prefabricada com a la impermeabilització de la mateixa, i l’adequació de les instal·lacions de serveis i vestidors ubicades sota aquestes graderies. També es faran feines de reposició, neteja, pintura i manteniment de l’entorn general d’aquest equipament.

L’actuació, adjudicada a l’empresa Baldó i Associats Constructora, S.L., té un cost de 216.855,40 euros (IVA inclòs) i un termini previst de tres mesos. A causa del pas del temps l’equipament presenta, en general, diversos desperfectes, que es veuen reflectits en les filtracions d’aigua en murs de façana i cobertes, en el deteriorament de les instal·lacions de sanejament i producció d’aigua calenta sanitària, i en el deteriorament dels espais de vestidors. La finalitat de la intervenció és revertir aquest procés de degradació de l’edifici pel pas del temps i procedir a la seva rehabilitació.

L’Estadi Federatiu es troba dins del complex esportiu de la Zona Olímpica de la ciutat. L’any 2017 es commemorarà el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, en els que Terrassa va ser subseu olímpica de les competicions d’hoquei herba. Aquest esdeveniment històric va comportar una important transformació urbanística a la ciutat, en general, i especialment a les instal·lacions esportives d’aquest complex. En aquests 25 anys, Terrassa s’ha mantingut com un clar referent a nivell nacional i internacional en el món de l’hoquei herba, sent aquest esport un dels majors elements de projecció de la ciutat a l’exterior.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa