MónTerrassa
El Korfbal Vallparadís s’endú una Supercopa ajustada davant del Castellbisbal
  • CA
Els jugadors Korfbal Vallparadís
Els jugadors Korfbal Vallparadís | FCK

!--akiadsense-->

L’Assessoria Korfbal Vallparadís ha superat aquest diumenge el primer test de la temporada: La Supercopa, una competició que serveix sempre als seus protagonistes per agafar rodatge de cara a l’inici de la temporada, previst per aquesta setmana.

En un pavelló municipal de Vacarisses gairebé ple, l’equip terrassenc s’ha imposat al CK Castellbisbal per 26-24, en un enfrontament molt més ajustat que en les anteriors edicions. Es tracta de la segona Supercopa seguida per al Vallparadís, després que en l’edició del 2015 aquesta anés a parar a les mans dels castellbisbalencs.

Els primers compassos del matx han estat marcats per una gran igualtat i una baixa anotació, però ben aviat els dos equips s’han adaptat al ritme de joc que demana un partit d’aquestes característiques i l’anotació ha anat augmentant en conseqüència. En l’equador, l’electrònic marcava 9 a 8 a favor del conjunt terrassenc. A la segona part, el Vallparadís ha encadenat una bona ratxa anotadora i s’ha situat amb una lleugera avantatge que ha defensat fins al final, tot i els intents del Castellbisbal de capgirar el marcador. La presidenta de la FCK, Kira Menén, ha estat la responsable d’entregar els trofeus d’aquesta Supercopa 2017.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa