Les juvenils del CV Terrassa sumen tres punts vitals

Tres punts vitals per al juvenil A del Club Voleibol Terrassa en el seu desplaçament fins a terres lleidatanes, corresponent a la quarta jornada de la fase d’ascens. Les noies del conjunt egarenc van sortir al camp amb un alt nivell de motivació, coneixedores de la importància de sumar en un camp complicat com és el del CECELL. L’inici del primer set va ser força ajustat amb els dos equips jugant molt agressius a la xarxa i finalitzant les jugades amb bons atacats. No va ser fins que es va arribar al punt 8, que el CV Terrassa va mostrar-se intractable gràcies a unes sortides de recepció en què van cedir pocs punts combinat amb un molt bon treball des del servei. El primer set va ser de 13 a 25 per a les visitants.

Ja al segon, alguns canvis posicionals i tàctics van fer que el partit estigués més igualat que només es va decidir en els instants finals. Un ritme alt de joc que va acabar amb 23 a 25. Malgrat l’esforç que van fer les lleidatanes per capgirar el partit, amb un 0 a 2 a la butxaca, les terrassenques se sentien molt còmodes, amb actitud triomfant i enfonsant punt a punt a les rivals. El darrer set va acabar amb un contundent 14 a 25. Amb aquests 3 punts, ja són segones a la classificació i es preparen per el pròxim partit, aquest dissabte, a les 10h a La Maurina.

Dos punts del sènior femení al tiebreak

El sènior femení del Club Voleibol Terrassa va adjudicar-se dos punts valuosos davant de l’Igualada. Les terrassenques van rebre a La Maurina un partit que no va ser com s’esperaven i que van haver de fer-hi front amb tot el que van saber i poder. Malgrat no mostrar la millor imatge, sí que en els moments claus van saber treure’n rèdit. En el primer set, les sensacions no eren bones davant d’un rival molt fort en defensa i que no deixava jugar amb fluïdesa. Després de caure per 21-25, el conjunt local va reaccionar amb contundència passant a l’atac i adjudicant-se el 2n set per un clar 25-15, que feia pensar que les de Terrassa podien encarrilar el partit.

Però el 3r set va tornar a caure de banda de les visitants per un 17-25. La falta de concentració en defensa va passar factura a les de Terrassa que no van saber reaccionar a temps. Va ser en el quart set quan algunes correccions tècniques van sorgir efecte i van portar el marcador al 2-2 .Ja en el TieBreak, el conjunt egarenc va dominar el joc, sobretot forçant l’error a través del servei, i adjudicant-se el 3-2 definitiu per un ajustat 15-13.

Amb aquesta patida victòria se situa en segona posició de la classificació a l’espera de la propera setmana de desplaçar-se a la pista de les Panteres Grogues B, primeres classificades. Una victòria les podria col·locar com a líders.