El juvenil del Jàbac Terrassa suma una nova derrota però no perd l’esperança

El Juvenil A del Jàbac Terrassa continua sense rebre el premi dels 3 primers punts i de la primera victòria. Aquesta setmana el conjunt egarenc ha perdut davant el Cornellà per 1 gol a 4. Després d’una bona primera part dels locals, al minut 3 s’haurien pogut avançar amb una clara ocasió de gol però on l’esfèrica es va estavellar al pal. El partit va arribar al descans sense gols i amb la sensació que estava obert. Qualsevol dels dos conjunts podia avançar-se al marcador, tot i que les ocasions més clares i arribades de més perill les estava ocasionant el Juvenil A del Jàbac.

A la segona part, el Cornellà va fer un pas endavant en el seu joc i va saber aprofitar amb èxit els seus punts forts per fer pujar al marcador el primer gol del partit. Als de Can Jofresa el partit se’ls va posar complicat quan minuts després del primer, el Cornellà va agafar distància al marcador am el 0 a 2. Finalment, el resultat va acabar sent més ampli amb 1 a 4.

El Jabac, tot i el difícil inici de Lliga que ha tingut, es mostra ferm i convençut que les coses tard o d’hora acabaran sortint i que aquest punt de sort que potser no està tenint en els primers enfrontaments amb treball, dedicació i professionalitat sortirà. Aquesta és la visió de Dani López, entrenador de la plantilla i del seu cos tècnic. El conjunt egarenc, jugarà com a visitant el proper dissabte al camp del Badalona, a la recerca de la primera victòria de la temporada.