MónTerrassa
El juvenil del CN Terrassa, segon a la Be Water My Friend Cup de waterpolo
  • CA
El juvenil masculí va finalitzar segon a la Be Water My Friend Cup | CN Terrassa

!--akiadsense-->

El juvenil masculí de waterpolo del CN Terrassa va obtenir una esplèndida segona plaça en la Be Water My Friend Cup, una competició internacional de caràcter formatiu que va celebrar-se a Lloret de Mar entre el 27 i el 29 de desembre. El conjunt d’Eduard Vera i Dídac Cobacho, enquadrat en el grup C, va tancar una primera fase perfecta després de batre l’Stadium Casablanca aragonès (13- 4), el Piove di Sacco italià (24-2), el Deutschland Team alemany (8-6) i el CN Sant Andreu (12-3). En els quarts de final, com a primer de grup, va creuar-se amb el CE Mediterrani, al qual va superar per un ajustat 6 a 5. Posteriorment, en semifinals, els egarencs van eliminar el CN Atlètic-Barceloneta després, novament, d’un matx molt equilibrat (6-5). En la gran final, el CN Terrassa va caure amb claredat contra el CN Barcelona per 10 a 2.

A nivell individual, cal destacar que dos jugadors locals, Arnau Piqué i Teo Soler, van formar part de l’equip ideal, a l’igual que el tècnic Eduard Vera.

Quart lloc del juvenil femení

L’equip dirigit per Jordi Busquets i Xavi Pérez també va sobresortir en assolir la quarta posició. Enquadrat en el grup A, va debutar en la primera fase amb un empat a cinc contra el CE Mediterrani, va perdre contra el CN Rubí en el segon (5-6) i va batre el Joy Sports Team per 9 a 5. En els quarts de final, les terrassenques van superar el CN Sabadell per 11 a 6. Malauradament, en semifinals, el CN Terrassa va tornar a topar-se amb el CN Rubí, que va imposar- se novament, en aquest cas, per 10 a 4. Les de Jordi Busquets van tancar el torneig amb una derrota contra el CN Sant Feliu (3-7) en el matx pel tercer i quart lloc. A títol individual, cal esmentar que Olga Descalzi va ser inclosa en l’equip ideal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa