Just Sociats s’imposa la Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa
Just Sociats s’imposa la Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa | CN Terrassa

El Club Natació Terrassa, a través de la secció de triatló, va organitzar diumenge la vuitena edició del Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa, inclosa en el Circuit Català de Duatló de Muntanya i en la Lliga de Clubs, en el marc del calendari de la Federació Catalana de Triatló. La prova va aplegar 595 participants (300 en la cursa i 295 en la duatló). Com en els anys anteriors, 50 cèntims de l’import de la inscripció de cada participant es van destinar a la Marató de TV3, dedicada a les malalties infeccioses.

Un centenar de voluntaris va contribuir perquè la prova es desenvolupés amb la màxima seguretat.

Just Sociats s’imposa per tercer any consecutiu

El matí va arrencar amb la disputa de la Cursa de Muntanya sobre deu quilòmetres de recorregut. En l’apartat masculí, el triomf va recaure en l’atleta del CN Terrassa Just Sociats, que va imposar-se amb una marca de 40’43”. El bagenc va avantatjar en un minut i trenta-sis segons el segon classificat, Iván Nouvilas, mentre que Arnau López va ser tercer amb un crono de 42’32”. Cal destacar que el triatleta del CN Terrassa Cicles Morenito Dani Ratera va finalitzar onzè amb un registre de 45’04”. En categoria femenina, Gemma Cadafalch va vèncer la cursa per segon any consecutiu amb un temps de 49’59”, per davant de Susana Cabeza, segona amb 52’41”. Sònia Rojas va pujar al tercer graó del podi amb 54’17”.

Adrià Noguera guanya el duatló

Després de la Cursa, va arribar el plat fort del dia, el Duatló de Muntanya, integrat per tres sectors: 6 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres en bicicleta tot terreny i 3 quilòmetres finals més de cursa a peu, en un recorregut que va transcórrer pels camps del voltant de Can Roca.

Adrià Noguera va proclamar-se guanyador d’una prova prou disputada, atès que els dos primers classificats van quedar separats per dotze segons. Noguera va establir un temps d’1h35’59”, tot superant Ismael Ventura (Club Triatló Granollers), segon amb 1h36’11”. El tercer lloc va recaure en Francesc Freixer (Grup Esportiu Esteve), amb una marca d’1h36’17”. Quant a l’apartat femení, Laura Gómez (Ferrer Hotels-M3T) va dominar la prova amb comoditat. Va imposar-se amb un registre d’1h55’17”, tot avantatjant la segona classificada, Noemí Moreno (CE Igualada), en dos minuts i trenta-cinc segons (1h57’52”). Laura Terradas (Club Triatló Granollers) va completar el podi amb una marca d’1h58’28”.