Just Sociats guanya la cursa de raquetes de neu Err-Puigmal

L’esportista Just Sociats, que competeix pel Club Natació Terrassa en l’especialitat de raquetes de neu, va vèncer l’Err-Puigmal, una cursa de raquetes de neu organitzada pel Centre Muntanyenc Sant Llorenç de Terrassa, que va celebrar-se diumenge passat sobre una distància de 9 quilòmetres i 400 metres de desnivell positiu.

Es tracta de la segona prova del calendari de la Copa Catalana i Circuit Català de Raquetes de Neu de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. Sociats va ser el més ràpid en completar el recorregut, tot superant Quim Costa (CA Olot Terra de Volcans). El tercer lloc va correspondre al francès Olivier Cescato. El corredor bagenc és clar favorit per pujar al podi al Campionat d’Europa de Raquetes de Neu que tindrà lloc a Guils-Fontanera el proper dissabte 3 de març.