Just Sociats guanya la cursa de raquetes de neu Copahue Extremo
Just Sociats s'imposa a la cursa de raquetes de neu a Argentina
Just Sociats s’imposa a la cursa de raquetes de neu a Argentina | CN Terrassa

L’esportista Just Sociats, que competeix pel Club Natació Terrassa en l’especialitat de raquetes de neu, va vèncer la quarta edició de la Copahue Extremo 2019, la cursa de muntanya amb raquetes de neu més gran del món, que va celebrar-se dissabte passat sobre una distància de 20 quilòmetres a la província del Neuquén, a l’Argentina. La prova, una de les que reuneix més representació internacional del calendari, va aplegar més de 300 corredors de 10 països diferents, que van gaudir d’una cursa única entre boscos, llacunes i cascades congelades.

Sociats, que va competir com a integrant de la selecció catalana de raquetes de neu, va començar a obrir forat a partir del quilòmetre 5 acompanyat pel també català Marc Toda després que els argentins dominessin l’inici de la prova. En el quilòmetre 10, els dos corredors catalans ja disposaven de prou avantatge per creuar la línia de meta els primers. Sociats es va acabar imposant amb una marca d’1h55’42”, mentre Toda va ser segon en arribar vuit minuts més tard. L’argentí Juan Manuel Chaves va completar el podi amb un registre de 2h07’16”.