MónTerrassa
Joves jugadors de tennis taula de Terrassa, a la selecció espanyola
  • CA

Arriben molt bones notícies per l’esport egarenc, i és que els jugadors del Club Tennis Taula Els Amics Terrassa, Roc Gibert i Roger Quesada, han estat seleccionats per la selecció espanyola per jugar la competició WTT Youth Contender, organitzada per la Federació Internacional de Tennis de Taula, que es disputarà del 24 al 26 d’octubre a la ciutat Italiana de Lignano. Joves valors del tennis taula amb un clar ADN terrassenc i que prometen grans èxits ja en el present.

L’actual campió

Roc Gibert és el vigent campió d’Espanya individual en categoria benjamina. Roger Quesada és el número 1 del ranking espanyol individual benjamí. Ambdós són sots-campions d’Espanya i campions de Catalunya per equips. És la primera convocatòria internacional per als dos jugadors i del planter de l’entitat. Per als nens i el club, competir en aquesta competició d’àmbit mundial, suposarà una gran experiència formativa.

El Club Tennis Taula Els Amics Terrassa és una entitat dedicada a la competició, l’aprenentatge i el foment del tennis taula. Des de la seva fundació l’any 2001, ha participat en diverses competicions federades per equips provincials, catalanes i estatals. Amb els anys, ha creat una escola oberta a tothom que vulgui aprendre tennis taula i participa també de manera activa en activitats de divulgació del centenari i olímpic esport. “Volem sobretot facilitar la pràctica del tennis taula, tant en la seva versió competitiva com per fer-ho com a activitat d’esbarjo. Així mateix, volem en especial ser un club ben arrelat a Terrassa.” “El club promou el valor educatiu de la competició en la mesura que és una activitat per establir i superar reptes i que es desenvolupa sempre amb respecte i fair play amb els rivals, ja que els reptes de la competició estan condicionats per l’esforç i el talent de totes les persones esportistes i estan regits per una clares i inviolables regles del joc.”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa