MónTerrassa
El jove pilot de kàrting Jan Salas corre la primera cursa internacional

En Jan Salas va córrer aquest cap de setmana la 33 edició del Trofeu Margutti a Lonato (Italia). La seva primera cursa internacional on va aconseguir el 9 millor temps de la seva categori on hi havia 108 pilots. Dels quatre representants de l’Estat que hi participaven entre totes les categories en Jan va ser el millor divendres als entrenaments oficials, on també participava Jaime Alguersuari ex-pilot de F1 a la categoría Kz2.

Dissabte, malgrat diversos contactes va finalitzar totes les curses clasificatorias, i diumenge va poder participar a la repesca quedant a 10 posicions d’entrar a la final.

L’equip va quedar content amb la rápida adaptació al nou xassís i motor.

Ara es prepara a Itàlia per una nova cursa al mes de Maig.

Jan Salas és un jove pilot de de kàrting de Terrassa

Al canal de YouTube de Jan Salas es poden seguir les seves carreres i les entrevistes als mitjans de comunicació.
L’enllaç es troba a la pàgina web.

Va per figura

En Jan Salas és un jove pilot de de kàrting de Terrassa. Té només 10 anys i apunta a figura. En Jan Salas va ser subcampió d’Espanya i de Catalunya de Kàrting el 2020. Al 2021 va quedar quart al Campionat dEspanya. Unes proves amb l’equip DR Racing propietat del 5 vegades campió del món de Kàrting Danilo Rossi, un equip suportat per Lamborghini, on va sorprendre per les seves habilitats i talent, li van obrir algunes portes. Ara forma part del equip i el seu programa de curses és el Campionat Italià de kàrting i algunes proves de la WSK junt amb el mundial que es disputarà al Septembre a La Conca (Itàlia).

Palmarès

  • Va néixer el 13 de setembre de 2011, té actualment 10 anys i amb 4 va provar el seu primer kart. El seu debut a la competició va ser als 5 anys al Campionat social Formula Catalunya.
  • 2019: 5è Open Racc.
  • 2020: Subcampió d’Espanya (Cat. Academy).
  • 2020: Subcampió de Catalunya (Cat. Aleví).
  • 2020: Subcampió VI Hivern Karting (Cat.Pre-Mini).
  • 2020: Subcampió Trofeu Promokart (Cat.Alevín).
  • 2021: 4t Campionat d’Espanya (Cat. Rookie).

Web: www.jansalas.es 

Instagram: @jansalas23

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa