MónTerrassa
Jornada rodona per als sèniors del CV Terrassa
  • CA

Jornada rodona per als dos sèniors del Club Voleibol Terrassa. El femení va imposar-se davant La Salle Bonanova per 3 sets a 1, en la jornada número 6 de Lliga, en un partit que era vital per mantenir-se en les posicions d’ascens. I és que amb aquesta victòria les terrassenques se situen en 3a posició de la fase d’ascens, a només 1 i 2 punts de les segones i primeres classificades, respectivament.

L’equip dirigit per Dobón i Guil van oferir un bon partit als aficionats que es van acostar al pavelló de La Maurina de Terrassa. Des de bon inici van tenir bones sensacions i van mostrar un joc molt madur i estructurat, que feia molt difícil a l’equip visitant poder anotar amb comoditat. Sense gaires errors propis i amb un joc ofensiu contundent van endur-se el primer set per 25-17. Tanmateix, el segon set van abaixar la guàrdia i la concentració, com a conseqüència la intensitat en el joc va patir una davallada i va donar l’oportunitat al rival a sentir-se més còmode. Les impressions i els errors van tornar a fer acte de presència fent sobrevolar la sensació que ja han patit aquesta temporada. Per tot plegat, el set va caure de la banda visitant per un ajustat 20-25.

Calia posar-hi remei, i l’equip tècnic va decidir intentar fer reaccionar les noies. Noves indicacions que ajudaven a tornar a mossegar a la pista. Les terrassenques van tenir un joc contundent, dur i molt sòlid tant en recepció com en defensa, i van fer que el marcador mostrés la diferència de 25-6. El 3er set es tancava amb un joc menys intens per part de les locals però igualment efectiu. 25-17

La propera setmana es desplaçaran fins a Barcelona per jugar contra Llars Mundet, on lluitaran per aconseguir 3 punts que les podria situar de nou en posicions d’ascens directe.

Un masculí imparable

Per la seva banda, l’equip masculí del CV Terrassa es va enfrontar aquest passat dissabte contra Acadèmia A i es van endur el triomf per un clar 0 a 3, sumant tres punts més que els manté com a líders del grup. Els terrassencs van començar d’una manera contundent, treballant molt bé la recepció i tenint un gran protagonisme dels centrals de l’equip (25-19). L’equip es va relaxar en el segon set, incrementant la seva taxa d’error i guanyant el set amb un marcador molt ajustat (25-27).

Després del canvi de set i amb unes poques indicacions de les entrenadors, Vicky Cenalmor i Judith García, que van demanar intensitat i concentració als seus jugadors l’equip va reaccionar i va tancar el partit amb un contundent (17-25). El CV Terrassa jugarà la setmana que ve contra CV SALOU, 2n classificat i rival directe per l’ascens diumenge a les 18h a La Maurina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa