MónTerrassa
Nova jornada esportiva i solidària amb el 12è Spinning Day
  • CA

El pròxim dissabte 23 d’octubre, la pista de bàsquet del Centre Cultural El Social de Terrassa, al carrer Font Vella, acollirà el 12è Spinning Day. Organitzat pel gimnàs Squash 4, tindrà un any més un component solidari, ja que els beneficis aniran per a l’entitat Sanfilippo Barcelona. Enguany, els presentadors i animadors dels participants seran quatre: Antoni Molins, Iñigo Odériz, Celeste Juncal i Team Squash 4.

El programa d’activitat esportiva és el següent: a les cinc de la tarda, iniciarà la primera ronda Iñigo Odériz sota el lema “Hero”. Una hora més tard, serà el torn de Toni Molins amb “Come back”. A les set de la tarda, els més agosarats podran seguir el ritme de Celeste Juncal amb “The energy ride”, i com a quarta i última ronda, a les vuit del vespre, serà el torn del Team Gimnàs Squash 4 amb “Pedala emocions”. L’acte clourà amb un sopar de fi de festa al restaurant El Social.

Enguany, a causa de les restriccions derivades de la pandèmia de la Covid, l’aforament serà limitat i només podran entrar al recinte aquelles persones que estiguin inscrites. També s’ha decidit abandonar, temporalment i de manera excepcional, la plaça Vella de Terrassa, per un recinte tancat i de fàcil control. Els participants rebran una bossa amb productes diversos com a agraïment a la seva col·laboració. A més, membres de l’Associació Sanfilippo Barcelona faran una petita fira simbòlica amb sorteig de regals per als participants.

Les inscripcions es poden dur a terme des del web Squash4, enviant un correu electrònic a [email protected] o a través del telèfon 93 788 90 08. Els preus són: 8 euros (1 ride), 15 euros (2 rides), 22 euros (3 rides) i 28 euros (4 rides).

L’any passat, a causa de la pandèmia, l’organització va optar per fer una edició especial des de casa. Així, tot i que en un primer es va suspendre totalment, finalment es va reconvertir en un Spinning Day confinat, on els participants van poder seguir des de casa, amb o sense bicicleta, com suaven de valent els animadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa