MónTerrassa
Jordi Llibre s’acomiada de Terrassa amb un podi a la Lliga Catalana d’Esgrima
  • CA
Els esgrimistes egarenc presents a la Lliga Catalana d’Esgrima | CECT

!--akiadsense-->

Aquest dissabte 3 de juny, la seu de la Federació Catalana d’Esgrima ha acollit la darrera prova de la Lliga Catalana d’Esgrima. En aquesta competició es debatien les darreres places per participar al Campionat de Catalunya absolut, prova selectiva (36 homes i 24 dones) que tindrà lloc a Vilanova i La Geltrú diumenge 2 de juliol. El Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa ha participat aquest cop amb una esquadra de dimensions moderades, 8 esgrimistes, però força exitosa a nivell de resultat.

Destaca aquest cop el podi aconseguit per Jordi Llibre. Una tercera plaça aconseguida després d’una treballada fase preliminar. A les eliminatòries ha eliminat a tiradors tan potents com l’Ampostí Carlos Tercero, en un assalt en que, amb autoritat, ha sigut capaç de trobar-li la distància i robar-li en tot moment la iniciativa ofensiva. A la semifinal, ca trobar-se al també ampostí Gerard Gonell, pletòric, contra qui no va tenir opcions tot i haver lluitat fins a l’extenuació. Llibre manifesta “haver-ho donat tot a la pista, en el seu darrer torneig representant el Club d’Esgrima Ciutat de Terrassa”. I és que l’any vinent, Llibre marxar a viure a Irlanda.

Destaca també la sorprenent participació del mestre del club, Agustí Gasset, que aquest cop, s’ha atrevit a agafar l’espasa i tirar el campionat. És molt difícil per a un mestre coordinar la direcció tàctica dels entrenaments amb participar dels assalts, i això fa que sigui molt rar veure’ls en forma i lluitant a la pista. Gasset, amb 44 anys, va fer vuitens de final amb el seu ex-alumne Nacho Amiguet (SAM) després de més de vint anys. Amiguet va guanyar 15-9 neutralitzant els tocats a la mà amb segona intenció, i va acabar 3er. La prova va ser guanyada per Aleix Heredia (SAM) , que es va imposar a Gerard Gonell (SEA) en un assalt espectacular que es va resoldre per la mínima. Heredia no es va presentar a la cerimònia del podi, i és possible que la Federació el descualifiqui, pujant un lloc tota la resta de posicions.

Jordi Llibre celebrant la medalla aconseguida | CECT

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa