MónTerrassa
Joan Peñarroya, millor entrenador de la Liga Endesa el novembre
  • CA

El terrassenc Joan Peñarroya ha estat reconegut com a millor entrenador del mes de novembre de la Liga Endesa. L’entrenador del Valencia Basket ha estat escollit per a l’Associació Espanyola d’Entrenadors de Bàsquet (AEEB), segons ha informat l’entitat en un comunicat. Peñarroya s’ha proclamat guanyador del guardó un cop finalitzada l’onzena jornada de l’ACB, després d’aconseguir uns grans resultats amb el seu equip, computats en tres victòries i cap derrota. El podi el completen, amb el mateix balanç de derrotes i victòries, l’entrenador del Lenovo Tenerife, Txus Vidorreta, i el tècnic del Real Madrid, Pablo Laso. A la LEB Or, l’entitat ha reconegut com a millor entrenador d’aquest mes de novembre, gràcies als seus bons resultats d’equip, a Jota Cuspinera, del Movistar Estudiantes (amb quatre victòries per cap derrota).

Els valencians s’han imposat aquest mes de novembre en la lliga regular al Joventut Badalona, per només un punt (71 a 70), en una victòria molt patida; una molt meritòria victòria davant del FC Barcelona al Palau Blaugrana per 79 a 87; i al Surne Bilbao Basket arribant als 100 punts (100 a 84). Cal dir que afegint-hi els partits de competició internacional, l’equip taronja ha conclòs amb una ratxa de cinc victòries consecutives, i només ha perdut un partit el mes de novembre. Va ser a la Fonteta el passat dia 3 de novembre, per un pírric punt, 89 a 90, davant del CB Gran Canària. Aquest cap de setmana, hi ha hagut aturada a la Liga Endesa, per als partits de classificació per a la Copa del Món 2023. El pròxim partit per al València Basket serà el dissabte, dia 4 de desembre, a les sis de la tarda, en el partit corresponent a la jornada número 12, davant del Urbas Fuenlabrada.

L’equip del terrassenc es troba situat, actualment, a la cinquena posició, amb set victòries i quatre derrotes. Peñarroya pren el relleu a Sarunas Jasikevicius (Barça) que va ser nomenat el millor entrenador del mes d’octubre.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa