MónTerrassa
JE Terrassa inicia un concurs fotogràfic per reforçar els valors del club

Joventut Esportiva de Terrassa ha iniciat aquest mes de gener una campanya sota el lema Ser de la Jet té valor. L’objectiu és treballar els valors que es volen transmetre des del club egarenc a través del bàsquet: la recerca d’una millora constant, el domini de les emocions, el treball constant de la llarga preparació per assolir un objectiu no immediat, la paciència, el sacrifici, la constància, l’acceptació de la derrota com a camí de superació, la cooperació amb altres persones per assolir un objectiu comú, el respecte o la renúncia al propi bé en benefici del grup.

La campanya es treballarà des de diferents maneres, els entrenadors treballaran en els entrenaments i en els partits, les famílies també podran participar-hi, i a més han iniciat un concurs de fotografies per tal de treballar el valor “Anima el teu equip”. El club vol aconseguir moltes, moltes imatges de diferents moments en què s’està animant a l’equip. Les bases del concurs són fàcils:

  • Un cop es tinguin totes les fotografies les imprimiran i les passaran als equips. Cada equip triarà 3 fotografies. La fotografia més votada serà la guanyadora.
  • Com entregar-les? Enviar a través d’e-mail del club durant el mes de Gener de 2017. ( secretaria@jeterrassa.com ).
  • Amb la fotografia guanyadora es farà un cartell que acompanyarà als partits de les sèniors durant tota la temporada. Amb les altres es farà una exposició o cartell.
Imatge d’un partit amb la banqueta animant l’equip | JET

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix