MónTerrassa
Jaume Leiva bat el rècord de la cursa RAC1
  • CA

El corredor de Terrassa Jaume Leiva s’ha imposat de manera contundent en la sisena edició de la Cursa de RAC1 que ha tingut lloc aquest diumenge a Badalona. El terrassenc ha creuat la línia d’arribada marcant un temps de 15’02”, aconseguint batre el rècord en la categoria. Han completat el podi en absoluta masculina David Campo, aturant el crono en 15’29 i Josep Díaz, amb 15’34. Pel que fa a la categoria absoluta femenina, la guanyadora ha estat l’atleta Aniria Mata, que ha empleat un temps de 18’42 mentre que Martina Roco (18’52) -cal destacar que en aquest cas també s’ha batut el rècord fixat fins en aquell moment- i Mireia Sunyé (18’58) han entrat en segona i tercera posició, respectivament.

La cursa s’ha iniciat a dos quarts de deu des de la sortida ubicada a tocar del Pont del Petroli, de Badalona. Es tracta d’una cursa de cinc quilòmetres, en un recorregut que transita pels carrers de la ciutat, i que com és costum, es caracteritza per, a més de tenir la vessant competitiva, aplega també un ambient molt familiar. Els últims corredors han arribat una hora després.

Jaume Leiva (Terrassa, 1983) ha explicat als micròfons de RAC1 que “abans de la cursa he fet vuit quilòmetres a ritme fort per provar-me. Molt bones sensacions i molt bon ambient a Badalona, s’ha d’agrair”. Per la seva banda, Aniria Mata ha manifestat que “venia de ser mare fa quatre mesos i portava quasi un any i mig sense córrer, entre la pandèmia i l’embaràs. He corregut pels dos amors de la meva vida: el meu home i el meu fill”.

A través de les xarxes socials, Jaume Leiva ha explicat que en un primer moment no entrava dins del seu calendari corre una cursa de 5 km, però que “a aquestes alçades, em venia de gust gaudir d’una cursa que tant bé me n’havien parlat. I no m’ha decebut”. El terrassenc ha assegurat que es tracta d’un recorregut “divertit i amb molt d’ambient” i que tenia molt clar que a 14 dies de la Behobia de San Sebastià “nol volia perdre un bon entrenament”. Leiva espera arribar a la cita donostiarra sense molèsties i poder seguir amb la bona dinàmica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa