El Jabac Terrassa suma una victòria clau davant d’un rival directe

El Jabac Terrassa va sumar aquest cap de setmana una victòria clau davant d’un rival directe (3 a 1). El juvenil A va imposar-se davant del Llagostera, en un partit vital si es vol mantenir la categoria. A falta de sis jornades perquè finalitzi la Lliga, el conjunt dirigit per Edu Mota se situa a cinc punts del Marató -equip límit que marca les posicions de descens. El triomf certifica la bona dinàmica de l’equip terrassenc, que ja porta cinc partits consecutius sense perdre, amb tres victòries i 2 empats. La competició es reprendrà d’aquí dues setmanes i al Juvenil ‘A’ li tocarà visitar el camp del cuer, el Manlleu, amb una altra bona oportunitat per seguir sumant.

En la primera jugada del partit, Christian va obrir la llauna per alegria dels egarencs. Amb la pressió fora, gràcies a un marcador favorable, el juvenil va mantenir l’ordre i l’estratègia, i no va concedir pràcticament arribades a la porteria defensada per Canet. Era el Llagostera qui li tocava remar en contra, ja que la derrota els deixava per sota del Jabac i els acosta al descens. Però això no va espantar al Jabac que va ser qui va tenir les ocasions més clares fins i tot per ampliar el marcador. Primer, amb una falta directe executada per Baudet, que va fer lluir Sanllehy; i després, amb una doble ocasió a l’última minut de la primera part que semblava ja un gol cantat.

A la segona part, el Jabac Terrassa va sortir amb la mateixa mentalitat. Arriscar poc -pel que podia suposar un gol en contra- però sense perdre intensitats en els duels i sobretot en les pilotes dividides. La pilota aturada es va tornar en la millor aliada per als terrassencs que van veure així com pujava el marcador el segon gol. Després d’una sacada de banda ràpida, Kili va treure una molt bona centrada des de banda dreta i Chino, actual màxim golejador de l’equip, no va perdonar dins l’àrea. El segon gol donava tranquil·litat als locals, però no va ser durant molt de temps.

I és que deu minuts després del 2-0, Izan va aprofitar una centrada des de l’esquerra per retallar distàncies per al Llagostera. Amb el 2-1, els gironins van arriscar canviant de sistema i van tenir alguna ocasió per fer l’empat, però el porter Canet va estar molt segur sota pals. Finament, el Llagostera va pagar la poca eficàcia a les àrees a l’últim tram del partit. Al minut 83, Carlos Mario, que havia entrat des de la banqueta feia molt poc, va aprofitar un malentès entre el porter i la defensa rival per sentenciar a porta buida. Amb el 3-1, ara sí, ja no hi va haver més partit i els tres punts es van quedar a Can Jofresa.