El Jàbac Terrassa rep l’anhelada recompensa

Després de quatre jornades sense recompensa, el Juvenil A del Jàbac Terrassa ha guanyat el primer partit davant el Badalona per 1 a 3. La primera part, els egarencs van marxar al vestidor amb un resultat en contra de 1 a 0. El Badalona, el primer temps, va mostrar-se superior a l’hora de generar perill a l’àrea de Noé Becerra, porter del Juvenil A. El gol del Badalona va arribar de penal per una jugada a banda esquerra pràcticament tot just iniciat el partit. Tot i no acabar de mostrar la millor versió, el Jàbac no va donar grans facilitats al rival.

La segona part els de Terrassa van sortir amb ganes que arribés la primera recompensa i victòria de la temporada. I així va ser. El resultat el va igualar Mika Mármol, debutant a la categoria, després d’una jugada a banda esquerra amb bona arribada d’aquest jugador. Máxim Cojocaru va avançar el Jabac al marcador amb una acció a pilota aturada. Amb el 1-2 els egarencs es van mostrar molt superiors al Badalona jugant a camp rival i amb bones arribades. A l’última jugada del partit, Aiman Barrouhou va sentenciar amb una bona jugada i va enfilar el marcador a l’1-3 final. Aquest dissabte el Jabac rep al RCD Espanyol a les 18:30h a Can Jofresa.