MónTerrassa
L’Illa Esportiva de Castellbisbal torna a cobrar els abonaments mensuals

L’Illa Esportiva de Castellbisbal realitzarà alguns canvis a partir d’octubre en relació les mesures de seguretat per la Covid-19. L’Illa reactivarà els abonaments i recuperarà les tarifes que hi havia abans de la pandèmia, per tant, totes les persones abonades podran tornar a usar les instal·lacions de l’Illa amb total llibertat d’horaris i sense necessitat de fer una reserva prèvia, tal i com s’ha fet fins al moment actual.

Aquest fet es tradueix també en que les persones abonades podran tornar a usar l’equipament sense restriccions horàries, i per controlar l’accés s’ha instal·lat un nou sistema que ofereix dades a temps real i evita que calgui tocar els aparells per entrar.

L’Ajuntament del Municipi va anunciar que en el primer rebut d’abonament es descomptarà l’import corresponent als dies no gaudits al març de 2020, quan l’Illa Esportiva es va veure obligada a tancar per la declaració de l’estat d’alarma. La reactivació dels abonaments també comporta que deixaran de vendre’s les entrades puntuals amb preus especials que són vigents a hores d’ara. Tot i així, les persones que tinguin encara algun d’aquests tiquets de preus reduïts podran utilitzar-los fins al diumenge 31 d’octubre.

Nou control d’accés

Per assegurar el compliment de totes les mesures preventives per la Covid-19 i complir amb els límits d’aforament establerts, l’Ajuntament ha instal·lat un nou sistema de control d’accés que permet saber, en tot moment, quantes persones hi ha a l’equipament i identificar-les per garantir la seva traçabilitat.

Addicionalment, el nou sistema de control evita haver de tocar els aparells per fer els marcatges, ja que es substitueix l’antic lector d’empremtes digitals per un lector de codis que funcionarà a través del telèfon mòbil. El personal de l’Illa Esportiva ajudarà totes les persones que tinguin dificultats per usar el nou mètode d’accés perquè el puguin activar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa