MónTerrassa
El Torneig d’Hockey Solidari Rafa Mundet recapta prop de 30 mil euros
  • CA

El Torneig d’Hockey Solidari Rafa Mundet (THS) va recaptar prop de 30 mil euros en la seva 12a edició, que va tenir lloc aquest dissabte a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa. Més de 800 esportistes en van formar part, participant en les diferents activitats esportives organitzades, des de pàdel, tennis, cursa, caminada i hockey.

D’aquesta manera, la recaptació se suma i ja són uns 430 mil euros la xifra acumulada per l’esdeveniment des que va iniciar-se l’any 2009. Al llarg d’aquests més de deu anys s’han pogut fer aportacions a 47 projectes solidaris d’entitats ben diverses. Enguany, els escollits havien estat el Projecte Atenció integral a les famílies i infants que participen a la Casa d’Infants i al SIFE de Terrassa, de la Fundació Acció Social a la Infància (FASI); del Projecte Grup de Noies La Fàbrica 2022 del Grup de Joves La Fàbrica Can Tusell; del Projecte Gestió emocional i autoconeixement de l’Associació d’Intervenció en Drogodependència d’Ègara (AIDE); i del Projecte Hospital rural de Gambo a Etiòpia.

A la memòria de Rafa Humet

Des de l’Associació THS es va acordar unànimement dedicar el 12è Torneig Hockey Solidari a Rafa Mundet, una figura clau, impulsor i incansable col·laborador en les anteriors edicions, i que va morir la passada tardor. Segons paraules de la presidenta, Carmen Mas, “El Rafa estat una gran empenta per aquest torneig, una persona molt estimada, ens ha deixat un buit important i què menys que oferir-li aquest torneig a la seva memòria”.

L’acte institucional del torneig va tenir lloc a les 12 del migdia i va comptar amb la presència de diverses autoritats locals i esportives, entre elles els alcaldes de Matadepera i Terrassa, regidors, els presidents dels clubs d’hoquei de les dues ciutats; el president de la Federació Catalana d’Hockey, Xavier Adell, i el president d’Hockey per Terrassa, Francesc Salvatella.

La cursa i la caminada donaven el tret de sortida al 12 THS a les 9 del matí. A partir de les 10 s’iniciaven el hockey, el pàdel, el tennis i les activitats dirigides. Els partits de hockey es van allargar fins passades les 7 del vespre. I, com sempre, la tradicional tómbola solidària va amenitzar la jornada, tot repartint un munt de regals que al migdia ja s’havien esgotat. En aquesta edició, als jugadors dels clubs de Terrassa i Matadepera se’ls van afegir diversos equips de nens del Sitges Hockey Club i del Catalonia Hockey.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa