MónTerrassa
La plaça de Can Roca serà la Fan Zone del Mundial: menjar i música a dojo
  • CA

La plaça de Can Roca esdevindrà el punt de trobada d’aficions i ciutadania en general. Obrirà per les tardes els dies de partit fins les 00h. Hi haurà estands, carpes, food-trucks i escenari amb actuacions culturals, esportives i d’entitats. La Fan Zone serà d’accés lliure per a tota la ciutadania (no cal tenir entrada pels partits per entrar-hi). Durant els primers dies del Mundial, l’escenari de la Fan Zone es convertirà en un escenari més de la Festa Major, acollint diverses actuacions musicals incloses al programa.

Estand Ajuntament de Terrassa: Durant els dies i horari d’obertura de la Fan Zone, l’estand de l’Ajuntament de Terrassa proporcionarà informació sobre el Mundial i sobre l’agenda d’activitats i la oferta turística, cultural, comercial i gastronòmica de la ciutat A l’estand també es recollirà material esportiu de hockey que hagi estat utilitzat durant el Mundial amb l’objectiu de donar-li una segona vida útil. D’aquesta manera, elements com sticks, boles, samarretes, pantalons, faldilles, mitges o fundes que es conservin en bon estat, es podran portar fins a aquest punt. El Consell Esportiu del Vallès Occidental.

Terrassa s’encarregarà de recollir tot aquest material i d’entregar-lo posteriorment a escoles de la ciutat per a la promoció del hockey o altres accions vinculades a la pràctica d’aquest esport.

Programació musical del Mundial d’Hoquei

Divendres 1 de juliol, a les 23 h. ATALAYA 00 / Atalaya 00 és un grup de música terrassenc, format per tres integrants (Jota, Sito, Maikda) que són amics de tota la vida. Durant el confinament es van animar a fer “cançons” per passar el temps i distreure’s i de mica en mica han anat millorant les seves composicions, barrejant les influències dels tres integrants.

Dissabte 2 de juliol, a les 23 h. SARA ROY / És cantant i compositora i des dels 12 anys que li canta a la vida amb un estil totalment propi. Després de trepitjar molts escenaris com a cantautora i regalar-nos temes acústics i covers a les xarxes socials, la Sara publica el seu primer disc el 2021. Un disc amb una producció de pop internacional per descobrir la seva veu personal, alegre, intimista i propera.

Diumenge 3 de juliol, a les 23 h. BANDA NEON / Els Neon ofereixen un concert brillant i esplendorós de dues hores de directe on despleguen els himnes de tots els temps i els hits de més actualitat servits amb la seva originalitat innata. Banda Neon són una colla d’il·luminats amb un tacte exquisit per a servir el repertori dels altres com si fos seu i potenciar-lo com si fossin els números 1 de les ràdio fórmules actuals. Un espectacle que acumula tots els bons adjectius i per a tots els públics

Dimarts 5 de juliol, a les 23 h. ATRETZ / Atretz és una formació musical que neix l’estiu del 2018 amb nou músics de Terrassa i Matadepera. Amb ganes de donar forma a idees que havien tingut per separat des de petits, decideixen ajuntar-se per formar un grup on tot hi cap: des de la música amb arrels més folk i tradicional, fins al pop més ballable. Amb moltes ganes de fer-se un lloc entre els grups actuals de l’escena catalana, Atretz presenta el seu producte fresc i atractiu, ple d’idees originals que faran cantar ben fort!

Dimecres 6 de juliol, a les 23 h. MARTA LORENTE / El repertori d’aquesta artista contempla des de versions dels 80’s, amb Tina Turner, Aerosmith, Whitney Houston, fins al Pop més actual, representat a través de figures com Adele, Sia, Lewis Capaldi, Alicia Keys o altres temes originals.

Dijous 7 de juliol, a les 23 h. DE MORTIMERS / La formació oferirà un espectacle participatiu i en directe de més de dues hores en què el públic serà el gran protagonista d’una gran festa a través d’un ampli i vistós repertori musical.

Diumenge 10 de juliol, a les 23 h. RODRIGO LAVIÑA Y SU COMBO / Rodrigo Laviña és un veterà del hip hop en català amb gran recorregut a l’escena, ha format part de grups com Pirat’s Sound Sistema i At Versaris en els quals va apropar el llenguatge del reggae i el rap al català. Després de sis anys de silenci publica nou disc sota el paraigua col·lectiu Extraño Weys. El març de 2021 va publicar «Rodrigo Laviña y su combo» (Say It Loud Records 2021), un disc preciosista amb sons que viatgen a través del vinil i les caixes de ritmes.

Dilluns 11 de juliol, a les 23 h. DJ SURDA / Reformulant la festa. Amb aquesta premissa el Dj. Surda presenta la Fórmula Surda, la seva particular forma d’entendre la música i la festa: ser creatiu alhora que trobar-se amb el públic assistent, sets dinàmics i divertits, que flueixen a través dels estils i les eres musicals d’una manera sorprenent i fascinant.

Dimecres 13 de juliol, de 17:30 h a 19 h MARTA SIERRA QUARTET / Marta Sierra Quartet és una formació inspirada en l’escena del jazz del París dels anys 30 i 40, que es va popularitzar gràcies al violinista Stéphane Grappelli i al guitarrista Django Reinhardt. Interpreten els estàndars de jazz americans populars a la França d’aquella època, així com coneguts temes de cançó francesa.

Dimecres 13 de juliol, de 22:30 h a 24 h TARQUIM / Tarquim és Pau Vidal. Un jove saxofonista, flautista i compositor que es va fer un nom en l’escena musical participant en projectes de grans artistes com Alain Pérez, Nathy Peluso o Judit Nedderman i les Sey Sisters al grup The Gramophone Allstars, del que és membre. Una extensa carrera on va demostrar el seu domini dels ritmes latinoamericana, el jazz, el soul y el rocksteady, entre altres.

Dissabte 16 de juliol, a les 23 h. LA TROPICAL / La vida és una festa, i així ho demostra un dels grups més frescs de Catalunya. Dues hores de directe per no parar de cantar encara que sigui asseguts en una cadira. El directe de La Tropical està pensat per transportar a un estiu permanent, amb humor i amb la música que no pot faltar a cap festa major: des dels temes més nous que sonen a la ràdio, als clàssics que tothom coneix i que mai fallen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa