MónTerrassa
El Mundial d’Hoquei escalfa motors amb una nova campanya emotiva
  • CA

La organització de la Copa del Món Femenina d’Hoquei Terrassa 2022 ha llançat una campanya promocional per escalfar motors de cara les cinc setmanes que queden per començar el mundial. Es tracta d’una emotiva producció audiovisual que porta per nom “A vegades el camí és tan important com la meta“. El vídeo agafa l’stick d’hoquei com a protagonista i reflecteix l’evolució de la vida esportiva d’una jugadora d’hoquei que somia amb aixecar la Copa del Món, des de que neix fins que guanya el Mundial.

Produït per l’empresa terrassenca ‘La Rectoria TV‘, la organització del mundial pretén “tocar la fibra sensible” de l’afició de l’esport i de l’hoquei, en particular, que ha viscut moments similars que es mostren al vídeo. “L’objectiu de guanyar una Copa del Món està a l’abast d’uns pocs privilegiats. Gaudir de l’esport ho pot fer qui s’ho proposi“, exposa la organització en un comunicat.

La campanya “A vegades el camí és tan important com la meta” recorre alguns dels moments més importants que pot viure qualsevol jugadora jove d’hoquei. En aquest cas, d’hoquei herba, tot i que moltes de les escenes “es podrien aplicar a les vivències de la majoria de les jugadores que practiquen esports en equip”, afirmen.

L’evolució d’una jugadora d’hoquei en un minut

En poc més d’un minut, un nena de pocs anys rep el sue primer stick com a regal. Va creixent i se l’emporta al llit per dormir abraçada a ell. Comença a jugar amb altres companyes, i va evolucionant. Comparteix vivències, experiències i riures amb tot l’equip. Pateix els nervis típics del joc, les convocatòries o la selecció de cara a competicions més grans. Celebra però també s’enfada, i ha de viure un dels pitjors moments de la carrer d’un esportista: les lesions. Però demostra que amb treball, esforç i sacrifici, tot se supera. I treballant al 100% es pot arribar a dalt de tot. Fins i tot guanyar la Copa del Món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa