MónTerrassa
El masculí del CD Terrassa torna a la màxima divisió de l’hoquei estatal
  • CA

L’equip masculí del CD Terrassa Hockey tornarà a disputar la temporada vinent a la màxima categoria de l’hoquei estatal. Quan encara queden quatre jornades per tancar la Divisió d’Honor B Masculina, els egarencs s’han assegurat matemàticament l’ascens a la Lliga MGS 2022-2023. Ha estat possible gràcies a la combinació de la seva victòria al camp del Vallès Esportiu (1 a 2), amb l’empat que ha arreplegat el RH Privé Benalmádena, equip que continua en posició de promoció per pujar de divisió. Qui també s’acosta a l’ascens és el UD Taburiente, actualment en segona posició, que ha sumat tres nous punts després de vèncer al CD Giner de los Ríos. Per la seva banda, l’Egara 1935 es troba en tercera posició.

El CD Terrassa Hockey va vèncer el Vallès Esportiu, actualment ubicat en la cinquena posició, en un partit que ben aviat es va posar de cara per als vermells. Sergi Bosque va ser l’encarregat d’obrir la llauna amb un penal córner. Tanmateix, abans d’arribar el temps de descans, Pol Albericio va tonar a posar l’equilibri a l’electrònic del Josep Marquès. En els minuts següents van haver-hi oportunitats per tornar a moure’s, amb diverses ocasions generades per ambdós equips, però no va ser fins al tram final que es va decantar la victòria. Marc Lara va materialitzar un penal que donava els tres punts al caseller visitant i la confirmació de l’ascens a Divisió d’Honor A.

L’altre partit de la jornada de la DHB interessant per als terrassencs es trobava al camp del Línia 22. Els locals van aconseguir la victòria davant de l’Egara 35 per un més contundent 4 a 1. El partit no va veure arribar els gols fins ja superada la mitja part. Va ser quan els del Martí Colomer van avançar-se gràcies a un gol de Pau Broto. Poc després, un nou penal córner va ser transformat per Joan Elías, i Marc Ferrero va deixar el partit ja sentenciat. Els ratllats van posar el gol de l’honor de l’estic de Nil Trujillo, però el Línia 22 va ampliar la ferida gràcies a Pau Galy.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa