MónTerrassa
L’Estadi Martí Colomer de Terrassa ja torna a funcionar a ple rendiment
  • CA

L’Estadi Municipal d’Hoquei Martí Colomer ja torna a funcionar a ple rendiment. Aquesta setmana han finalitzat les obres de remodelació de l’equipament, les quals havien impedit que els clubs que l’utilitzen en poguessin disposar. Ara però ja s’ha reprès la seva activitat normal. Les actuacions han consistit en la instal·lació de la nova gespa i els focus que s’han retirat de l’Estadi Olímpic després de la celebració del Mundial d’Hoquei Femení 2022.

Quant a la gespa d’alt nivell, s’ha desmuntat i sanejat prèviament a instal·lar-la al Martí Colomer. Com s’ha fet? Seguint el procediment habitual en aquests casos: tractant amb la màxima cura els materials, desencolant els rotlles i tornant-los a encolar, amb el mateix procediment inicial, de forma que les costures fossin invisibles i idèntiques a les de la col·locació original. Des de la regidoria d’Esports especifiquen que aquests paviments de gespa artificial sempre requereixen un temps d’assentament i ajustaments finals. Tot es fa amb l’objectiu d’acomplir amb els requeriments necessaris per obtenir l’homologació per a al pràctica esportiva establerta des de la Federació d’Hoquei.

Prop de 500 mil euros d’inversió

Aprofitant aquest espai de temps d’assentament, els operaris van realitzar la instal·lació dels focus de les 4 torres, així com la substitució dels focus de la marquesina per uns de tecnologia LED, que aporten una il·luminació idònia per als diferents torneigs i que garanteixen una millor eficiència energètica.

Aquestes actuacions han estat executades per la mateixa empresa constructora que prèviament va guanyar la licitació del projecte de col·locació de la gespa pel Mundial d’Hoquei Femení a l’Estadi Olímpic, VORACYS. Les obres es van adjudicar per un import de 471.692,46 € (IVA inclòs). Pel que fa a la substitució dels focus del Martí Colomer, l’actuació ha anat a càrrec de l’empresa IMESAPI, que també s’encarrega de les mateixes tasques al Camp municipal de Ca n’Anglada, amb un import de licitació, de la inversió dels dos camps, de 83.325,59 € (IVA inclòs). Les obres es van adjudicar per un import de 57.020,43 € (IVA inclòs).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa