MónTerrassa
L’Atlètic Terrassa es proclama campió d’Espanya juvenil d’hockey sala
  • CA

L’Atlètic Terrassa s’ha proclamat campió d’Espanya juvenil femení d’hoquei sala. Les instal·lacions del Junior FC van acollir aquest passat cap de setmana la Fase Final del Campionat d’Espanya Juvenil Masculí i Femení de Sala. En la final femenina només hi participava un equip català, les de Can Salas, i van aconseguir alçar el trofeu. Cal destacar que amb aquest títol, l’Atlètic celebra un doblet, ja que es va alçar amb el Campionat de Catalunya, després de superar a la final a l’Egara (3 a 2).

Les egarenques van superar la fase semifinal del Campionat d’Espanya amb un balanç de quatre victòries en cinc partits. Dissabte, en Semifinals, van enfrontar-se el Candelaria Carranque i el conjunt català i va obtenir el passi en vèncer per 1-1(0-1). En la segona Semifinal es van trobar el RS Tenis i el Sanse Complutense i va classificar-se per la final el Sanse en guanyar per 3-5.

La portera Núria Giménez, premiada

El partit de la final el van jugar l’Atlètic Terrassa i el Sanse Complutense, en un partit igualadíssim que es va haver de decidir en la tanda dels shoot-outs (3-2), després d’arribar a la fi del temps reglamentari amb empat a dos. Partit molt emocionant en què els dos gols grocs els va transformar de penal córner Jordina Gibert, el primer al minut trenta-cinc i el segon al quaranta.

Cal destacar que en els premis individuals Núria Gimenez, portera del juvenil de l’Atlètic, s’ha emportat el premi individual com a millor portera juvenil femení del torneig.

Joan Segura ha estat l’entrenador de l’equip campió i Mariona Beltran la cap d’equip. Les campiones són: Núria Giménez, Ester Serrano, Lola Queralt, Berta Dalmases, Jordina Gutiérrez, Jordina Gibert, Maria Sola, Rita Pons, Clara Pons, Júlia Recasens, Ivet Rodó i la cadet Laura Rovira.

Nuria Gimenez, portera de l’Atlètic Terrassa | Jordi Gesti

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa