MónTerrassa
Doblet d’una Catalunya terrassenca als Campionats Autonòmics sub18
  • CA

Doblet de la selecció catalana, plena de terrassencs, als Campionats de Seleccions Autonòmiques sub18, celebrats del 29 d’octubre a l’1 de novembre a la localitat de Somontes, a la Comunitat de Madrid. Els combinats masculí i femení van poder revalidar el títol de campions, reafirmant el monopoli català des de la temporada 2018/19.

La selecció femenina es va imposar a la gran final contra Madrid per 1-3, amb gols de Bet Gifra, minut quaranta-cinc, i de Marta Alcaraz, als minuts cinquanta-tres i cinquanta-cinc. En aquesta nova edició la Responsable de la Línia Femenina, Sílvia Bonastre, ha comptat amb Estel Petchamé (CD Terrassa); Marta Mitjavila, Judit García, Natàlia Vilanova, Cèlia Milán (P), Júlia Amorós i Elsa Piera (Club Egara); Jordina Gibert, Júlia Recasens, Maria Sola i Núria Giménez (P) (Atlètic Terrassa); Bet Gifra, Noa Shristi, Ivet Martí i Mònica Hernández (Junior FC); Marta Alcaraz (Línia 22); Elia Pagès i Marta Armenteras (Real Club de Polo). Jaume Borràs i Perla Casey han estat els delegats, Ferran Ramal i Flavia Rosso són entrenadors i Beto Poppa, el fisioterapeuta.

Els d’Oriol Torras, sense rival ni a la gran final

Per la seva banda, a la final masculina el resultat va ser més inflat (1-7). Els catalans també els va tocar veure-se-les amb els amfitrions, els madrilenys. Des de l’inici del partit els catalans ja van deixar ben palesa la seva superioritat. Ernest Elies va inaugurar el marcador al minut tres, Nico Laplaza va marcar al minut vint-i-cinc i al quaranta-tres, Mario Mena al vint-i-nou, Arnau Masclans al trenta-dos i Santi Martín al quaranta i va sentenciar amb el setè gol al cinquanta-dos. Madrid només va fer un gol.

El Responsable de la Línia Masculina, Oriol Torras, ha seleccionat a Joel Galindo, Nil Recasens i Santi Martín (Atlètic Terrassa); Arnau Leal, Arnau Masclans, Ignacio Pujol, Jon Papell i Ernest Elies (Junior FC); Nacho Medina i Nico Mustarós (Iluro HC); Josep Martín (CD Terrassa); Luis Armenteras, Matias Barón, Nico Laplaza i Guillermo Umbert (Real Club de Polo) i Ton Morán, Mario Mena i David Rodríguez (Club Egara). El cos tècnic ha estat format per Hector Caballero i Jordi Fitó com a entrenadors, Jaume Borràs com a entrenador de porters, Marc Calvó fisioterapeuta, Joan Díaz com a delegat, Martí Santcliment com preparador físic i Joan Carol com a càmera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa