MónTerrassa
David Estany, nou president del Torneig Hockey Solidari
  • CA

David Estany ha estat escollit nou president de la comissió organitzadora Torneig Hockey Solidari (THS). El relleu de la junta directiva ha estat la primera acció d’aquest 2023, i l’associació quedarà liderada per Estany, acompanyat a la vicepresidència per Mònica Arch, i els vocals Xavi Mampel, Anna Soler, Anna Bosch, Vicens Calvó i Santi Sánchez. Es mantenen com a presidents honorífics i de relacions institucionals Carmen Mas i Ivà Morcillo.

Recordem que l’Associació Torneig Hockey Solidari està formada per membres dels cinc clubs de hockey de Terrassa i Matadepera: Matadepera 88, Línia 22, Club Deportiu Terrassa, Club Egara i Atlètic Terrassa Hockey Club.

L’entitat també ha donat a conèixer en un comunicat que ja hi ha data fixada per al pròxim Torneig. Serà el diumenge 4 de juny. La data ha estat escollida tenint en compte que sigui un dia festiu i d’aquesta manera facilitar la participació al màxim. Aquesta nova edició, la tretzena, es farà al seu club bressol, el Club Egara. THS ja està treballant amb el disseny i logística. Com sempre, a més de l’hockey -l’esport principal- també hi haurà competicions de pàdel i tennis, a més d’una cursa i caminada, i activitats dirigides.

Obert procés de selecció dels projectes beneficiàries

D’altra banda, el passat 19 de gener es va obrir el procés de selecció dels projectes beneficiàries. En aquest sentit, totes aquelles associacions i col·lectius que treballin en iniciatives que tinguin els nens i nenes de Terrassa o Matadepera d’entre 0 i 16 anys com a protagonistes, poden presentar un projecte concret d’actuació per a ser una de les escollides com a destinatària de la recaptació.

D’entre les candidatures presentades es triaran tres projectes. Així mateix, es poden presentar candidatures de projectes d’ajuda al Tercer Món, dels quals se n’escollirà un. La data límit d’admissió de projectes és el diumenge 19 de febrer de 2023.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa