MónTerrassa
Crida a omplir l’Olímpic de Terrassa per donar suport a Espanya
  • CA

La Federació Espanyola d’Hockey ha fet una crida a omplir aquest diumenge, 10 de juliol, l’Estadi Olímpic de Terrassa per donar suport a les jugadores de la selecció espanyola. Les RedSticks afronten el fins ara partit més important de la temporada: es juguen el passi a quarts de final de la Copa del Món FIH Femenina Espanya & Països Baixos 2022 presented by IBERDROLA.

Aquest diumenge a dos quarts de deu del vespre (21.30h), el recinte acollirà un matx entre Espanya, segona del seu grup, contra Índia, tercera del seu grup. En principi és, doncs, un partit on les espanyoles parteixen com a favorites, però demanen el màxim suport dels aficionats per crear un ambient de luxe a les grades i convertir en “un fortí” l’Olímpic.

Activitats a la Fan Zone i entrades gratuïtes per a menors de 14 anys

Per anar escalfant els ànims i l’ambient, i donar un motiu més als ciutadans a acostar-se a l’estadi, hores abans ja s’han organitzat diverses activitats a la fan zone de Can Roca. Des de la Federació subratllen que la resposta del públic en els partits on han jugat les RedSticks ha “estat espectacular” i s’espera que aquest diumenge es pugui repetir i fins i tot incrementar. Per això s’ha iniciat la campanya “Omplim l’Estadi”, on les jugadores demanen que “no hi falti ningú”.

Aquesta acció consisteix en què tots aquells que tinguin menys de 14 anys i que portin una samarreta del seu club o de la selecció espanyola, podran accedir “de forma gratuïta” amb un adult que sí que tingui una entrada comprada. Només caldrà registrar-se en el document clicant aquí i, prèviament al partit, recollir l’entrada a les taquilles.

Per a la resta d’aficionats, les entrades per aquest partit de la Copa del Món, així com de la resta, es poden adquirir en aquest enllaç de la plataforma Ticketmaster.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gessamí a juliol 09, 2022 | 14:55
    Gessamí juliol 09, 2022 | 14:55
    Ja em veig els indepes dividits: Uns que sí, i uns que no. Ha, ha! Pobrets. La vida és dura, oi?
  2. Icona del comentari de: Pbf a juliol 09, 2022 | 23:34
    Pbf juliol 09, 2022 | 23:34
    No hem de polititzar l'esport, mai. I sobre aixó els indepes podrían fer una ponencia. No caiguem en la temptació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa