MónTerrassa
Hockey per Terrassa firma un conveni amb la promotora Aedas Homes
  • CA

Hockey per Terrassa i la promotora immobiliària Aedas Homes han firmat un conveni de col·laboració durant un any a través del qual els quatre clubs d’hoquei de la ciutat estaran esponsoritzats per la promotora. En contrapartida, les entitats esportives es comprometen a difondre la imatge corporativa de l’empresa a través de diversos elements, com samarretes oficials, tanques al camp principal i en elements de comunicació.

La promotora ha optat per l’hoquei com “element identificatiu de la ciutat”: Javier Sedó, delegat a Catalunya, ha exposat que “l’hoquei ens fa especial il·lusió al estar tan arrelat a Terrassa”. Ha afegit que “a Aedas Homes som conscients que el esport juga un paper molt important per la societat i que, precisament, els clubs o iniciatives locals amateur son els que necessiten un major suport des del sector privat”.

Per altra banda, des de Hockey per Terrassa han manifestat la satisfacció i l’agraïment per la confiança. Pel president de l’entitat, Francesc Salvatella, és “molt interessant comptar amb el suport d’una companyia del sector immobiliari” i “és un plaer donar-los la benvinguda a la nostra ciutat i ajudar-los a donar-se a conéixer a través del nostre esport”. “Esperem estar a l’altura de les expectatives”, ha comentat.

Més de 200 habitatges en marxa a Terrassa

La companyia, que ja ha entregat 24 promocions amb més de 1.200 cases a Catalunya, impulsa tres residencials en ubicacions a Terrassa en les que promou més de 200 habitatges. “Aquests projectes suposen una inversió propera als 50 milions d’euros i la creació del voltant de 500 llocs de treballs indirectes”, exposen.

Participants en l’acord entre Hockey per Terrassa i Aedas Homes

L’acord ha estat firmat en una trobada al que van assistir el delegat de la immobiliària a Catalunya, Javier Sedó, la coordinadora comercia, Alessandra Daverio; i el president de l’entitat Francesc Salvatella; Josep Maria Biosca, de l’Atlètic Terrassa; Pedro Marcet, de Club Egara; Lídia Martí, de CD Terrassa; i Raúl Galy, de Línia 22.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa