MónTerrassa
Helvetia Seguros i l’Atlètic Terrassa HC firmen un acord de patrocini
  • CA
El El director de Màrqueting i Responsabilitat Corporativa d’Helvetia Seguros, Javi García, i el president de l’Atlètic Terrassa H.C., Josep Maria Biosca | Atlètic Terrassa H.C

!--akiadsense-->

Helvetia Seguros ha firmat un acord de patrocini amb l’Atlètic Terrassa H.C. L’acord té tres anys de durada. L’entitat aposta per l’hockey, un esport que actualment no compta amb massa ajudes econòmiques per poder desenvolupar-se, malgrat que cada vegada tingui més aficionats.

El director de Màrqueting i Responsabilitat Corporativa d’Helvetia Seguros, Javi García, i el president de l’Atlètic Terrassa H.C., Josep Maria Biosca, han protagonitzat l’acte, a les instal·lacions del club català aquest matí.

La imatge d’Helvetia Seguros estarà present a l’Estadi Josep Marquès, als mitjans de comunicació i a la web oficial del Club, tant en els partits de lliga com en totes les competicions i tornejos que disputin.

L’acord permetrà impulsar el creixement del Club

Javi García ha assegurat que Helvetia Seguros “vol contribuir al creixement d’aquest Club, que compta amb nombrosos aficionats i amb una magnífica trajectòria històrica plena d’èxits. La nostra entitat, patrocinadora i asseguradora oficial de la Real Federación Española de Hockey des de fa uns anys, vol donar suport i potenciar la pràctica d’aquest esport a Catalunya i a Espanya, com a part de la seva estratègia de Responsabilitat Corporativa, que s’estén a molts esports en tot el territori nacional”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa