MónTerrassa
L’Handbol Terrassa inicia nou curs reclamant millores a Can Jofresa
  • CA

El Club Handbol Terrassa va presentar aquest dimarts a l’Hotel Don Cándido el primer equip masculí i femení, així com els objectius i les problemàtiques que han d’afrontar aquesta temporada. El president del club, Toni Alsina, va estar acompanyat pels dos entrenadors, Magí Serra i Toni Puntos.

La temporada passada, el primer equip masculí va aconseguir la permanència a Primera Nacional. Magí Serra va marcar-se com a objectiu primordial «consolidar-se a la categoria» per poder progressar en les pròximes temporades. A més, va explicar que l’equip necessita adquirir una bona «disciplina tàctica» i tenir una «metodologia pròpia» per poder complir els objectius. Magí Serra també va remarcar la importància de l’afició, que l’any passat no va poder acudir als partits. Va assegurar que «omplir el pavelló serà una empenta i es poden aconseguir sorpreses importants».

L’equip femení, per la seva banda, va tenir una passada temporada excel·lent, arribant a la final de la Copa Federació. Toni Puntos va manifestar que el principal objectiu és «assolir l’ascens a Lliga Catalana». L’entrenador del primer equip es va mostrar content amb les noves incorporacions que s’han fet per la propera campanya. Creu que s’ha fitxat a gent «jove i amb talent» i és optimista amb el que pot arribar a aconseguir l’equip. Toni Puntos va expressar la necessitat de «potenciar els equips femenins», seguint així el pla d’igualtat que té el club.

El president del Club Handbol Terrassa, Toni Alsina, va exposar de nou el problema que tenen amb les pistes cobertes a Can Jofresa. L’entitat reivindica la necessitat de tenir més hores de pista coberta per «poder preparar millor la condició física i habilitats tècniques dels jugadors i jugadores». A més, el fet d’entrenar a l’aire lliure provoca que en moltes ocasions s’hagin d’anul·lar els entrenaments quan plou. Toni Alsina va dir que «la setmana que ve tenen una reunió prevista amb l’Ajuntament per solucionar aquesta problemàtica». El president va assegurar que l’Ajuntament de Terrassa «s’ha compromès a fer obres en les pistes exteriors de Can Jofresa».

A la roda de premsa també es va explicar que aquesta temporada el Club Handbol Terrassa disposarà de 21 patrocinadors que invertiran en l’entitat. Un d’ells és l’Hotel Don Cándido, lloc on es va fer aquest dimarts la presentació dels primers equips.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa