MónTerrassa
El gran repte solidari de quatre dones de Terrassa: 100km en 32 hores
  • CA

Un grup de quatre dones atletes de Terrassa, participant per primera vegada a la TrailWalker que organitza Oxfam Intermón. L’activitat tindrà lloc aquest dissabte, dia 14, a les 10 del matí, la sortida és a Olot i l’arribada a Sant Feliu de Guíxols. La Trailwalker es un desafiament esportiu que consisteix en recórrer 100 km en un màxim de 32 hores.

Les quatre membres de l’equip han de començar i finalitzar juntes, més les dues persones de fan tasques de suport i porten l’avituallament necessari, en cotxe, als punts que permet l’organització. Per aquesta prova, és de vital importància l’entrenament, l’actitud mental, les ganes i un bon equip de suport. Es tracta de Pilar Canyera, Isabel Guerrero, Isabel Vergara, Susanna Vargas, que comptaran amb el suport de Rafa Navas i Jose Fernando Serred.

Cada equip es compromet a recaptar un mínim de 1.500 euros de donatius. Aquest donatiu serveix per apropar l’aigua potable als diferents camps de refugiats a l’Àfrica i poder construir pous, canals de reg, o xarxes de sanejament d’aigua potable. El grup de dones afirma que “com sempre, són les nostres companyes, les dones, les que han de caminar cada dia molts kilòmetres per anar a buscar aigua. Per això caminarem per elles i canviarem les seves vides. Volem, amb aquest gest, posar en valor aquesta activitat que vol dignificar la vida de les persones”, subratllen.

Les components de l’equip format per quatre dones | CCOO Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa