MónTerrassa
El gran repte solidari de quatre dones de Terrassa: 100km en 32 hores

Un grup de quatre dones atletes de Terrassa, participant per primera vegada a la TrailWalker que organitza Oxfam Intermón. L’activitat tindrà lloc aquest dissabte, dia 14, a les 10 del matí, la sortida és a Olot i l’arribada a Sant Feliu de Guíxols. La Trailwalker es un desafiament esportiu que consisteix en recórrer 100 km en un màxim de 32 hores.

Les quatre membres de l’equip han de començar i finalitzar juntes, més les dues persones de fan tasques de suport i porten l’avituallament necessari, en cotxe, als punts que permet l’organització. Per aquesta prova, és de vital importància l’entrenament, l’actitud mental, les ganes i un bon equip de suport. Es tracta de Pilar Canyera, Isabel Guerrero, Isabel Vergara, Susanna Vargas, que comptaran amb el suport de Rafa Navas i Jose Fernando Serred.

Cada equip es compromet a recaptar un mínim de 1.500 euros de donatius. Aquest donatiu serveix per apropar l’aigua potable als diferents camps de refugiats a l’Àfrica i poder construir pous, canals de reg, o xarxes de sanejament d’aigua potable. El grup de dones afirma que “com sempre, són les nostres companyes, les dones, les que han de caminar cada dia molts kilòmetres per anar a buscar aigua. Per això caminarem per elles i canviarem les seves vides. Volem, amb aquest gest, posar en valor aquesta activitat que vol dignificar la vida de les persones”, subratllen.

Les components de l'equip format per quatre dones
Les components de l’equip format per quatre dones | CCOO Terrassa

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix